Box

VIDEO Carl Froch si-a pastrat titlul mondial dupa o victorie prin KO

Britanicul Carl Froch si-a aparat cu succes centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, pe care i-a luat-o în luna mai lui Lucian Bute.

Froch l-a învins de aceasta data pe americanul Yusaf Mack prin Knock Out în repriza a treia.

Campionul mondial din Nottingham a început seria loviturilor devastatoare la mijlocul primei reprize si dupa alte doua runde Mack era trimis în lumea viselor.

Victoria lui Froch cu Mack era obligatorie pentru a urma calea fireasca pentru o rejucare a meciului cu Lucian Bute.

9.500 de oameni l-au sustinut pe Froch în sala din Nottingham

Cum si Bute a revenit cu o victorie în ring, succes obtinut la puncte în fata rusului Denis Grachev, o noua lupte între Froch si Bute prinde tot mai mult contur pentru prima parte a anului viitor.

În vârsta de 35 ani, Froch a acumulat astfel a 30-a victorie în 32 de meciuri, în timp ce Mack, 32 ani, a încasat a cincea înfrângere în 37 de meciuri (31 victorii).

Pentru 2013 Carl Froch are planuri mari, britanicul intentionând sa-si consolideze suprematia la categoria supermijlocie prin trei lupte epocale.

Mai întâi ar trebui sa-i acorde revansa lui Bute în luna martie într-o gala care va fi organizata cel mai probabil la Montreal.

Froch vrea mai apoi sa dea piept cu Mikkel Kessler, pentru ca cireasa de pe tort sa fie o lupta cu americanul Andre Ward.

Ultimele doua lupte ar ramâne la stadiul de intentie daca Bute si-ar lua revansa în fata lui Froch si l-ar deposeda pe acesta de centura mondiala IBF.



VIDEO Carl Froch si-a pastrat titlul mondial dupa o victorie prin KO