Box

Cand meseria de reporterita e confundata cu vedetismul de Instagram (video)

Sursă foto: captura youtube

Kubrat Pulev, pugilistul care l-a invins pe Bogdan Dinu la Costa Mesa intr-o lupta a greilor din boxul profesionist mondial a socat opinia publica dupa o inregistrare aparuta sambata.

O reporterita de la Vegas Sports Daily i-a luat la cald un interviu lui Pulev dupa meciul cu Dinu, iar bulgarul de 37 ani n-a rezistat tentatiei de a-i smulge acesteia un sarut pasional.

Jennifer Ravalo, reporterita in cauza, n-a parut intr-o prima faza deranjata si pe inregistrare pare ca mai degraba pare ca a primit respectivul sarut ca pe un trofeu.

Ulterior a declarat ca s-a simtit “umilita”, iar oficialii din box l-au suspendat pe Pulev pentru atitudinea sa.

“Jenny e o prietena de-a mea si, dupa interviu, eram atat de excitat incat i-am dat un sarut. Mai tarziu in acea noapte, ea s-a alaturat mie si prietenilor mei la petrecerea unde am sarbatorit victoria obtinuta”, a spus Pulev.

Dincolo de gestul lui Pulev, unul deplasat la propriu si fara vreo urma de a fi scuzabil, ramanem cu imaginea reporteritei din Las Vegas, una care aduce mai degraba cu o diva de Instagram iesita sambata seara in club si mai putin cu o vestimentatie prin care sa impui respectul interlocutorului intr-o banala zi de munca.Cand meseria de reporterita e confundata cu vedetismul de Instagram (video)