Box

Câți bani au primit Floyd Mayweather și Conor McGregor. Irlandezul și-a dublat averea

Partida Floyd Mayweather - Conor McGregor, o demonstrație de a face bani pe care doar americanii o pot pune la cale atât de strălucit, le-a mărit considerabil averile celor doi combatanți.

Mayweather deținea înainte de meci în jur de 400 de milioane de dolari, dintre care 250 fuseseră câștigate doar după meciul cu Pacquiao.

Partida cu McGregor i-a adus americanului minimum 100 de milioane de dolari, ceea ce i-a urcat contul la cel puțin  500 de milioane. În funcție de audiențele de televiziune din SUA, premiul lui Mayweather doar pentru acest meci ar putea atinge chiar 200 de milioane de dolari. Dar le merită cu prisosință pentru cele 50 de meciuri, toate câștigate.

În ceea ce îl privește pe McGregor, acesta avea înainte de meci o avere de 34 de milioane de dolari. Premiul său garantat pentru lupta cu Mayweather a fost de 30 de milioane de dolari și ar putea ajunge la 100 de milioane. Într-un singur meci, irlandezul și-a dublat în mod cert averea, dacă nu chiar și-a mărit-o de patru ori! Și nici măcar nu a luat mulți pumni. Nu e rău pentru un singur meci de box, și acela pierdut lamentabil.



Câți bani au primit Floyd Mayweather și Conor McGregor. Irlandezul și-a dublat averea