Box

Bute invins de Alvarez prin KO in repriza a 5-a (Video)

Sursă foto: tvasports.ca

Lucian Bute a pierdut meciul cu Eleider Alvarez din Columbia in urma unui KO tehnic in repriza a 5-a a confruntarii din Quebec City in limitele categoriei semigrea a versiunii WBC. Bute rateaza astfel sansa unui nou meci pentru centura mondiala, dar nu se gandeste inca la retragere.

In repriza a 5-a din cele 12 programate, Bute a fost surprins de o directa la figura care l-a zdruncinat din toate incheieturile, dupa care Alvarez i-a aplicat o noua lovitura tot cu dreapta.

Ajuns la podea Bute n-a mai reusit sa se ridice si arbitrul de ring a pus capat intalnirii.

Intalnirea fusese echilibrata pana in acel moment, cu un plus pentru Bute la capitolul initiativa in ring.

Dupa repriza a 2-a ambii pugilisti au avut nevoie de interventii serioase dupa loviturile incasate. Bute s-a ales cu o taietura la nas, in timp ce Alvarez avea o rana deschisa la frunte.

Pentru Bute aceasta este a patra infrangere din cariera, dupa cele suferite in fata lui Carl Froch, Jean Pascal si James DeGale.

La meciul din Videotron Centre au asistat 7842 de spectatori, printre acestia si Jean Pascal, despre care presa canadiana speculeaza ca l-ar putea reintalni pe Bute in toamna.Bute invins de Alvarez prin KO in repriza a 5-a (Video)