Box

Bute ii promite prima infrangere din cariera lui Alvarez

Sursă foto: twitter.com/TVASports

Lucian Bute revine in ring, vineri noapte, la Quebec, contra columbianului Eleider Alvarez, pugilist neinvins pana acum in cariera profesionista.

Meciul celor doi are loc la categoria semigrea a versiunii WBC, iar invingatorul acestei confruntari va obtine dreptul de a-l intalni pe Adonis Stevenson, detinatorul centurii mondiale.

''Nu a cunoscut înfrângerea până acum, dar vineri va fi prima oară. Toată lumea ajunge aici. Și eu am fost multă vreme neînvins. Vineri va fi rândul său să piardă'', a spus Bute, anunta publicatia canadiana La Presse.

Bute mai spune ca increderea i-a revenit dupa cele doua meciuri pentru titlul mondial, cu James DeGale si Badou Jack. Primul a fost pierdut, iar la al doilea Bute a ratat de putin centura meciul fiind dat remiza.

Revine la semigrea

Pentru Bute meciul cu Alvarez va fi al treilea din cariera la categoria semigrea dupa cel pierdut in fata lui Jean Pascal si infruntarea de 10 runde castigata in fata italianului Andrea Di Luisa in august 2015.

"Nu am facut un meci prea bun cu Pascal. Veneam dupa infrangerea cu Froch si nu eram pregatit psihologic", explica Bute.

In varsta de 37 ani, Lucian Bute are 32 de victorii in palmares, dintre care 25 inainte de limita, si trei infrangeri, la Froch, Pascal si DeGale.

Bute mai spune ca a acceptat provocarea unui meci cu Alvarez pentru a ajunge din nou sa lupte cu titlul mondial pe masa.

"Visul meu este sa ma bat din nou pentru titlul mondial si sa-l castig", a mai declarat pugilistul originar de langa Galati.

Eleider Alvarez are 21 de victorii (10 inainte de limita) si nicio infrangere la profesionisti.



Bute ii promite prima infrangere din cariera lui Alvarez