Box
 

Bute, achitat de acuzatiile de dopaj. Va putea boxa din nou

Lucian Bute a fost iertat de acuzatiile de dopaj si va putea urca din nou in ring, dupa ce Comisia de Box si Lupte din Washington D.C. a acceptat explicatiile fostului campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

Avocatii lui Bute au reusit sa-i convinga pe membrii Comisiei de Box si Lupte din Washington ca Ostarina, substanta gasita in organismul lui Bute dupa meciul acestuia cu Badou Jack din 30 aprilie, a ajuns acolo prin intermediul unui medicament prescris de preparatorul fizic al pugilistului.

Bute a acceptat la randul lui sa doneze 50.000 de dolari catre o fundatie patronata de WBC care lupta impotriva dopajului in sport. De asemenea, fara a admite vreun moment ca a folosit substante interzise, Bute a acceptat o suspendare de sase luni care a luat sfarsit pe 6 noiembrie.

Pugilistul cu dubla cetatenie, romana si canadiana, va putea reveni in ring in 2017, dupa cum anunta publicatia canadiana Le Journal de Montreal.

Bute risca o suspendare de trei ani daca nu ar fi fost achitat.

 

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Bute, achitat de acuzatiile de dopaj. Va putea boxa din nou