Box

Bute a facut cantarul oficial cu 54 de grame sub categorie (meciul este LIVE, sambata de la ora 20:30, pe onlinesport.ro)

Onlinesport.ro a transmis cantarul oficial al meciului dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy pentru centura mondiala IBF in limitele categoriei super-mijlocie. Atât Bute cât si Mendy s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme, românul cântarind 76,150 kilograme, iar Mendy 75,300 kilograme. Meciul dintre cei doi va fi LIVE pe Onlinesport, sambata seara, de la ora 20:30.

"E firesc sa am emotii la cântar, ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos. Ma bucur ca am facut categoria, primul adversar a trecut. Am facut categoria usor, doar azi mi-a fost mai greu. Acum m-am hidratat deja si voi continua toata ziua sa ma rehidratez", a declarat Bute.

Bute si Mendy si-au ales manusile pentru meciul de sâmbata: "Este o chestie de cum te simti, nu e mare diferenta între ele", a adaugat românul.

Campionul mondial IBF a mai spus ca deja vizualizeaza prima repriza a meciului cu Mendy: "M-am gândit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza si cum va continua meciul.Nu mi-am proppus sa-l fac KO, obiectivul meu e sa câstig meciul".

El le-a multumit celor prezenti si le-a transmis românilor ca îi asteapta la meci.

La cântarul oficial au participat peste 200 de persoane, iar fanii l-au aclamat pe Bute si i-au scandat numele.

Pe de alta parte, organizatori vor pune la dispozitie 15 mingi semnate de Bute si Mendy pentru a fi vândute în scopuri caritabile.

Lucian Bute îsi va pune în joc pentru a opta oara centura mondiala, în fata francezului Jean Paul Mendy, sâmbata, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo

Vedeti mai jos desfasurarea cantarului oficial:

12:45 Cei doi pugilisti si-au ales manusile pe care le vor incrucisa sambata seara.

12:40 Bute a urcat pe cantar si acesta arata 76.150 kg. Pugilistul nostru a inceput cu dreptul lupta cu Mendy. Bute s-a incadrat in limitele categorie cu 54 de grame.

12:39 Mendy cantareste 75.300 kilograme si se incadreaza perfect in limitele de 76.2 kg.

12:39 Lucian Bute intra in arena in uralele celor prezenti.

12:37 Jean Paul Mendy ajunge in fata cantarului. Se dezechipeaza cu o mina linistita si urmeaza a urca pe cantar.

12:37 Michael Buffer a preluat microfonul si ii prezinta pe cei doi luptatori asteptati in ring sambata seara: Lucian Bute si Jean Paul Mendy.

12:36 In sala a intrat Lucian Bute cu centura de campion mondial IBF.

12:35 Filipinezul Jun Talape s-a urcat pe cantar gol pusca, dupa ce la prima tentativa in slip a avut cu un kilogram mai mult decat Simion. Fetele din sala au fost rugate sa se uite in alta parte. Talape asadar nu a trecut cantarul oficial si are la dispozitie conform regulamentului doua ore pentru a slabi 200 de grame.

12:25 Viorel Simion apare in scena pentru a face cantarul la categoria pana. Acesta se incadreaza in limitele categoriei cu 56.750 kg.

Mediafax
Onlinesport


Bute a facut cantarul oficial cu 54 de grame sub categorie (meciul este LIVE, sambata de la ora 20:30, pe onlinesport.ro)