Box

Badr Hari are coronavirus. Meciul cu Benjamin Adegbuyi in cumpana!

Stirea zilei care ne intereseaza din lumea sporturilor de contact vine din Olanda si vizeaza confruntarea mult asteptata dintre Badr Hari si Benny Adegbuyi.

Site-ul batav nhnieuws.nl anunta ca luptatorul marocan Badr Hari a fost testat pozitiv cu noul virus gripal.

Prin urmare, meciul dintre celebrul luptator de K1 si Benjamin Adegbuyi, cel mai bine cotat reprezentant al Romaniei la aceasta disciplina, a fost amanat.

Lupta trebuia sa aiba loc pe 7 noiembrie intr-o gala din circuitul mondial Glory, mai precis Glory 76,

“In pofida faptului ca am respectat cu strictete masurile, acest lucru s-a intamplat. Asta arata cat de serios trebuie sa tratam acest virus”, a fost prima reactia a lui Badr Hari.

Reactie din tabara lui Benny

“Momentan, Glory nu a anuntat nimic oficial privind data de desfasurare, totul depinde de cum evolueaza starea de sanatate a marocanului. Speram ca duelul va ramane tot pentru luna noiembrie, fiindca Benny este in cea mai buna forma din cariera”, a scris Alin Huiu, Sports Director la Dynamite Fighting Show, pe contul sau de Facebook.

Este a doua amanare a meciului dintre Hari si Adegbuyi, dupa ce prima lupta programata pe 20 iunie anul acesta nu s-a mai desfasurat din cauza contextului pandemic global.Badr Hari are coronavirus. Meciul cu Benjamin Adegbuyi in cumpana!