Box

Badou Jack i-a luat frica lui Lucian Bute: "Va fi un meci greu"

Suedezul Badou Jack l-a privit cu detasare pe Lucian Bute insa pe masura trecerii timpului detinatorul centurii mondiale WBC la categoria supermijlocie s-a lamurit ca pugilistul roman nu va fi chiar o prada usoara.

“Bute va fi probabil cel mai greu test al carierei mele de pana acum. Lumea l-a scos din calcule, dar el arata bine, iar stilul lui se potriveste cu al meu. Sunt increzator pentru o noua victorie. Va fi insa un meci greu, dar sunt pregatit. M-am antrenat din greu si sunt pregatit sa intru in ring”, a spus Jack in presa de peste ocean.

“Sunt mai concentrat si mai determinat ca oricand sa-mi apar ceea ce este al meu. Fanii vor avea parte de un show exceptional pe 30 aprilie. Pot sa va garantez”, a adaugat Badou Jack.

Pugilistul suedez a mai spus ca nasterea fiicei sale reprezinta o motivatie in plus pentru el in perspectiva meciului cu Bute.

“Am dormit doar doua ore noaptea trecuta, dar ma simt ca nou. Sunt proaspat, sala de antrenamente este in regula. Totul este conform programului. Sunt cu adevarat concentrat”, a mai spus Badou Jack.

Meciul Lucian Bute-Badou Jack este programat pe 30 aprilie in Washington DC si va fi live text pe onlinesport.ro.



Badou Jack i-a luat frica lui Lucian Bute: "Va fi un meci greu"