Alte Sporturi

Aur si argint pentru Ninel Miculescu la Campionatele Mondiale de haltere

Sportivul Ninel Miculescu a obtinut medalia de argint la total si pe cea de bronz la proba de smuls, la categoria 69 de kilograme, în cadrul Campionatului Mondial de haltere din Turcia.

La smuls, Miculescu a reusit, pe rând, 150, 154 si 157 de kilograme, fiind depasit de campionul mondial Mete Binay (Turcia) si chinezul Liao Hui, care au ridicat aceeasi greutate, 160 de kilograme, dar au fost departajati de propria greutate, turcul fiind mai usor cu 100 de grame. La aceeasi categorie, Razvan Martin s-a clasat pe locul 8 (145 kg).

La proba aruncat, Miculescu a ridicat 175 kilograme din prima încercare, reusind cu brio si la 180 de kilograme. La ultima încercare, sportivul român a ratat la 183 de kilograme, clasându-se pe locul cinci. Proba a fost câstigata de chinezul Liao Hui (198 kg, nou record mondial). Razvan Martin a ratat doua încercari la 175 kilograme, dar si pe a treia, la 176 kg.

La total, Ninel Miculescu s-a clasat pe locul doi, cu 337 de kilograme, obtinând medalia de argint. Deoarece a ratat toate încercarile la proba aruncat, Razvan martin nu a puctat la total.

MediafaxAur si argint pentru Ninel Miculescu la Campionatele Mondiale de haltere