Test atletism

Scandal la nationala Spaniei. Pique si-a anuntat retragerea

Fundasul Gerard Pique se afla in centrul unui scandal dupa ce la meciul din Albania si-a taiat manecile echipamentului de joc, fiind acuzat ca astfel a indepartat steagul Spaniei de pe tricou.

Explicatia oferita tine de confortul jucatorului, insa presa iberica speculeaza pe seama implicarii lui Pique in sustinerea independentei Cataluniei.

"Aceasta polemica a dus la umplerea paharului. M-au facut sa-mi pierd interesul de a mai juca pentru nationala si, desi dupa Cupa Mondiala din Rusia voi avea doar 31 ani, ma voi retrage", a spus Pique intr-un comunicat.

Pique a fost singurul jucator din echipa Spaniei care la meciul cu Albania nu a avut steagul Spaniei pe maneca tricoului.

Federatia Spaniola de Fotbal a publicat un comunicat alaturi de care a atasat tricoul purtat de Sergio Ramos pentru a arata ca pe echipamentul cu maneci lungi lipseste steagul Spaniei.

"Pique si-a taiat manecile pentru a juca mai confortabil, la fel cum si alti jucatori au facut acelasi lucru cu alte ocazii", se arata in respectivul comunicat.



Scandal la nationala Spaniei. Pique si-a anuntat retragerea