Test atletism
 

Scandal la nationala Spaniei. Pique si-a anuntat retragerea

Fundasul Gerard Pique se afla in centrul unui scandal dupa ce la meciul din Albania si-a taiat manecile echipamentului de joc, fiind acuzat ca astfel a indepartat steagul Spaniei de pe tricou.

Explicatia oferita tine de confortul jucatorului, insa presa iberica speculeaza pe seama implicarii lui Pique in sustinerea independentei Cataluniei.

"Aceasta polemica a dus la umplerea paharului. M-au facut sa-mi pierd interesul de a mai juca pentru nationala si, desi dupa Cupa Mondiala din Rusia voi avea doar 31 ani, ma voi retrage", a spus Pique intr-un comunicat.

Pique a fost singurul jucator din echipa Spaniei care la meciul cu Albania nu a avut steagul Spaniei pe maneca tricoului.

Federatia Spaniola de Fotbal a publicat un comunicat alaturi de care a atasat tricoul purtat de Sergio Ramos pentru a arata ca pe echipamentul cu maneci lungi lipseste steagul Spaniei.

"Pique si-a taiat manecile pentru a juca mai confortabil, la fel cum si alti jucatori au facut acelasi lucru cu alte ocazii", se arata in respectivul comunicat.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Scandal la nationala Spaniei. Pique si-a anuntat retragerea