Test atletism

Rezultatele meciurilor de luni din calificarile pentru Cupa Mondiala. Franta bate in Olanda, scoruri fluviu pentru Portugalia si Belgia

Calificarile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018 au continuat, luni seara, cu alte noua partide programate pe Batranul Continent, iar derby-ul serii s-a jucat la Amsterdam intre Olanda si Franta.

Vicecampioana europeana s-a impus la limita, cu 1-0, prin golul marcat de Paul Pogba in minutul 30, iar in urma acestui rezultat Franta a acumulat 7 puncte in Grupa A.

Acelasi numar de puncte si pentru Suedia, echipa care a trecut fara probleme pe teren propriu in fata Bulgariei, cu 3-0. Franta si Suedia se vor duela in meci direct in luna noiembrie. Olanda ramane pe trei cu patru puncte.

Elvetia isi pastreaza parcursul fara eroare si obtine a treia victorie la rand, 2-1 in deplasare cu Andorra. Gazdele au redus din diferenta in minutul 90+1.

Portugalia a invins fara drept de apel Insulele Feroe, cu 6-0, intr-un meci disputat pe teren sintetic si in care Andre Silva a reusit un hattrick. Cristiano Ronaldo a marcat si el un gol.

In aceeasi Grupa B s-a mai disputat meciul Letonia-Ungaria incheiat cu victoria oaspetilor, scor 0-2.  Portugalia are sase puncte, iar Ungaria trei.

Luni seara s-a mai jucat in Grupa H, Belgia impunandu-se categoric in Gibraltar, cu 6-0, Benteke trecandu-si in cont un hattrick. Witsel, Mertens si Hazard au marcat celelalte goluri.

Bosnia-Cipru 2-0 si Estonia-Grecia 0-2 au fost celelalte rezultate din aceasta grupa dominata de Belgia si Grecia, fiecare cu 9 puncte, si Bosnia, cu 6 puncte.



Rezultatele meciurilor de luni din calificarile pentru Cupa Mondiala. Franta bate in Olanda, scoruri fluviu pentru Portugalia si Belgia