Test atletism

Italia evita in extrimis surpriza si castiga in prelungiri cu Macedonia

Echipa Italiei a fost condusa la Skopje cu 2-1 de echipa Macedoniei, duminica seara, intr-un meci din preliminariile Cupei Mondiale si a castigat printr-un gol marcat de Ciro Immobile in primul minut al prelungirilor.

Italienii au deschis scorul prin Belotti in minutul 24 si s-au mentinut in avantaj pana in debutul partii secunde, cand macedonenii au intors spectaculos rezultatul.

Nestorovski si Hasani au punctat pentru 2-1 in intr-un interval de doar trei minute, insa nu a fost de ajuns pentru ca Macedonia sa produca marea surpriza.

Immobile a iesit la rampa cu o dubla in minutele 75 si 90+1 din pasele aceluias Candreva, iar Squadra Azzurra nu pierde contactul cu Spania, echipa victorioasa in Albania, scor 2-0.

Surpiza s-a produs la Cardiff unde Tara Galilor a fost tinuta in sah de Georgia, scor 1-1,  in timp ce Serbia a obtinut a doua victorie in trei meciuri si ajunge la sapte puncte dupa 3-2 acasa cu Austria.

Islanda a invins Turcia pe teren propriu cu un autogol al lui Toprak si o reusita a lui Finnbogason in ultimul minut al primei reprize, insa scorul de 2-0 de la final nu trebuie sa mai mire pe nimeni dupa cele aratate de insulari la EURO 2016.



Italia evita in extrimis surpriza si castiga in prelungiri cu Macedonia