Test atletism

Brazilia umileste Argentina la revenirea lui Messi in nationala

Derby-ul sud-american dintre Brazilia si Argentina a fost transat, joi noapte, de cvintupla campioana mondiala, cu 3-0, pe teren propriu la Belo Horizonte, un loc de trista amintire pentru intreaga suflare braziliana.

Neymar a stralucit intr-un meci in care Messi incepuse promitator, dar in care starul argentinian nu a reusit sa faca pana la urma diferenta.
 
Coutinho a deschis scorul cu un sut din marginea careului dupa o pasa primita de la Neymar, pentru ca acesta din urma sa marcheze golul sau cu numarul 50 pentru nationala Braziliei la finalul primei reprize cu o finalizare de clasa mondiala. Paulinho avea sa inchida tabela la 13 minute dupa pauza.
 
Neymar a mai avut o bara si in general i-a pus in mare dificultate pe aparatorii argentinieni ridicand tribunele in picioare in special la mingea saltata peste mijlocasul advers Lucas Biglia.
 
Messi incepuse promitator meciul pentru Argentina prin cateva faza care l-au pus in mare dificultate pe Fernandinho, omul sau de marcaj. Cand Paulinho si Renato Augusto au inceput sa stranga la Messi, decarul Argentinei a disparut din joc si singurele faze prin care acesta a amenintat poarta adversa au fost doar cateva lovituri libere din preajma careului.
 
“Nu putem repeta ce am facut aici pentru ca nu va merge. Trebuie sa schimbam multe in jocul nostru”, a spus Messi dupa meci.
 
Brazilia lui Tite merge excelent in preliminariile din America de Sud si a ajuns la sase victorii consecutive, fiind pe primul loc cu 24 de puncte in 11 meciuri.
 
De cealalta parte, Argentina a cazut pe sase in afara locurilor care asigura prezenta la Cupa Mondiala din Rusia si Edgardo Bauza trebuie sa indrepte rapid situatia pentru a nu asista la o mare surpriza.
 
Primele patru se califica direct la turneul final, iar a cincea clasata va disputa un baraj intercontinental in dubla mansa cu o echipa din Asia.
 
Etapa urmatoare Brazilia joaca in Peru, iar Argentina primeste vizita Columbiei.



Brazilia umileste Argentina la revenirea lui Messi in nationala