Test atletism

Argentina, invinsa acasa de Paraguay si trimisa pe loc de baraj

In absenta liderului Lionel Messi echipa Argentinei a fost invinsa, marti noapte, pe teren propriu de Paraguay intr-un meci din prelmiinariile sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2018.

Unicul gol al meciului de la Cordoba a fost marcat de catre Derlis Gonzalez in minutul 18, iar Sergio Aguero a ratat o lovitura de la 11 metri.

In urma acestui rezultat Argentina ajunge pe locul cinci in clasament, cu 16 puncte, si pierde contactul cu primele clasate Brazilia (21) si Uruguay (20).

Brazilia a ajuns la a sasea victorie in zece meciuri dupa 2-0 pe terenul lanternei rosii Venezuela. Gabriel Jesus si Willian au marcat golurile fostei campioane mondiale.

Chile a depasit Peru, cu 2-1, si ajunge la 14 puncte in clasament, pastrand sanse pentru calificarea directa la Cupa Mondiala.

Luni noapte, in prima zi a acestei runde cu numarul zece, s-au inregistrat doua egaluri cu acelasi scor (2-2) intre Bolivia si Ecuador, respectiv intre Columbia si Uruguay.Argentina, invinsa acasa de Paraguay si trimisa pe loc de baraj