Atletism

Pistorius se afunda in contradictii

Se strange latul in jurul lui Oscar Pistorius pe masura ce tot mai multi martori sunt audiati in procesul de omucidare al carui acuzat este chiar fostul campion paralimpic sud-african.

Un agent de paza pe nume Pieter Baba, al noualea martor citat in procesul de la Pretoria, a declarat sub juramant ca Pistorius i-a spus ca totul este in regula, la scurt timp dupa ce o ucisese pe Reeva Steenkamp, atunci cat agentul a mers sa cerceteze casa atletului la sesizarea vecinilor acestuia.

Baba a mai declarat ca Steenkamp, iubita lui Pistorius a ajuns in acea seara acasa inaintea lui Oscar. Apoi la sesizarea vecinilor care auzisera mai multe focuri de arma a mers sa verifice locuinta atletului, iar acesta i-a spus ca totul este in regula.

Agentul de paza a declarat in fata judecatorilor ca Oscar Pistorius nu parea deloc in regula si a observat ca sportivul plansese. Atunci Pieter Baba i-a comunicat colegului sau de tura, un anume Jacob, ca situatia nu este deloc in regula.

Ulterior Pieter Baba a fost sunat din nou de vecinii lui Pistorius, s-a intors la locuinta acestuia si atunci l-a vazut pe atlet carandu-si in brate iubita impuscata.

"Am fost socat si nici nu am realizat pe moment ce purta Pistorius in brate", a declarat Baba.

Pistorius este judecat pentru uciderea modelului si prezentatoarei TV Reeva Steenkamp, insa acesta a declarat in repetate randuri ca totul a fost un accident si ca nu a ucis-o intentionat pe cea care ii era partenera de viata.

[news-105181]


Pistorius se afunda in contradictii