Atletism

Bolt critica organizarea Mondialului de la Moscova

Desi a plecat din capitala Rusiei cu trei medalii de aur la gat, Usain Bolt spune ca Mondialul de la Moscova nu a fost printre cele mai bune la care a participat din perspectiva organizarii.

Sprinterul jamaican acuza conditiile de cazare, mancarea din Rusia si lipsa spectatorilor din tribunele arenei Lujniki.

Cu toate acestea, Bolt nu uita sa aminteasca de fetele frumoase pe care le-a intalnit in Rusia si despre care le va vorbi si prietenilor lui.

“Sa fiu cinstit, a fost un campionat diferit si nu unul dintre cele mai bune. Lucrurile s-au imbunatatit de la zi la zi. Au schimbat cateva lucruri, iar oamenii au devenit mai relaxati. I-as acorda nota sapte pe o scara de la unu la zece”, a declarat Bolt.

“Mancarea a fost mereu la fel, cat despre stadion eu sunt obisnuit sa vad mereu arene pline, insa aici nu a fost cazul. Sunt multe femei frumoase in Rusia si nici nu stiu cum sa celebrez cele trei titluri mondiale. Cred ca ar trebui sa ies in Moscova sa va vad frumusetile locale”, a mai spus Bolt.

Campion mondial la 100 metri, 200 metri si cu stafeta jamaicana de 4x100 de metri, Bolt a facut furori la Jocurile Olimpice de la Londra unde intre cursele de 100 si 200 metri a sarbatorit in camera sa din satul olimpic alaturi de patru handbaliste din nationala Suediei.



Bolt critica organizarea Mondialului de la Moscova