Alte Sporturi

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: ”Aici e mai mare panica”

Sursă foto: https://twitter.com/AndyVermaut/

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

Conform protocolului de securitate, sportivii si antrenorii vor ramane in carantina la baza de pregatire din Snagov in urmatoarele 14 zile.

Florin Popescu, antrenorul lotului national, a povestit la venirea in tara cum stau in realitate lucrurile cu privire la coronavirus si isteria globala creata.

”Eu cred că panica e mai mare aici. În Italia, la Roma, a fost chiar lejer, nimeni nu se agita, chiar nimeni nu purta mască.

”Am zis pentru protecţia noastră şi pentru sportivi, mai ales că avem Jocurile Olimpice în faţă, am decis să venim în ţară. Nu ne-am speriat de gripă în niciun caz, ne-a fost frică să nu se extindă şi să rămânem cumva izolaţi pe acolo. Dar ce pot să vă spun e că duminică în Sabaudia a fost şi carnaval, deci totul e în regulă”, a declarat Popescu.

Intre timp, in Romania, oamenii au inceput sa ia cu asalt magazinele pentru a face stocuri de alimente de teama unei pandemii.



Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: ”Aici e mai mare panica”