Alte Sporturi

Alex Pereira vs. Israel Adesanya, cu centura UFC pe masă

Titlul UFC la categoria mijlocie va fi în joc sâmbătă seara când Alex Pereira va apăra centura împotriva lui Israel Adesanya într-o luptă a vechilor rivali.

Cu două victorii în ringul de kickboxing și o victorie prin TKO în runda a cincea pentru a câștiga titlul în întâlnirea lor de la UFC 281, Pereira l-a ânvins mereu pe  Adesanya.

În ciuda acestei istorii, Adesanya este cel care urmează să intre în luptă favorit, chiar dacă doar cu un mic avsns. În cea mai recentă întâlnire, Adesanya a luptat mai bine aproape întreaga luptă, dar loviturile de picior ale lui Pereira au făcut diferența și l-au răpus pe Adesanya.

„Am pierdut două lupte în kickboxing, o luptă în MMA, așa că am pierdut trei, iar acum mai am o singură șansă”, a spus Adesanya. „Acesta este momentul meu, este pentru mine o oportunitate unică în viață.”

Pereira este campionatul. El trimite între 5,23 și 3,93 lovituri periculoase pe minut și a înregistrat un procent semnificativ de precizie a loviturilor de 67,49% în cele 4 meciuri ale sale în UFC.

Adesanya a renunțat la 2 din ultimele 5 lupte după ce și-a început cariera profesionistă cu un impresionant 20-0. Pereira i-a administrat prima înfrângere prin knock-out, la Madison Square Garden, în ultimul meci direct.

Adesanya nu a pierdut niciodată cinci meciuri consecutiv.



Alex Pereira vs. Israel Adesanya, cu centura UFC pe masă