Alte Sporturi

Accident urias in NASCAR. O masina a decolat de pe pista la peste 300 km/h (VIDEO) | Pilotul in cauza trage semnalul de alarma: “Nu mai putem continua asa”

Sursă foto: https://twitter.com/ForTheWin/

Fordul Mustang cu numarul 22 pilotat de Joey Logano a zburat efectiv de pe pista ovalului de super viteza de la Talladega, duminica, in etapa a 10-a din NASCAR.

Incidentul spectaculos si periculos in egala masura a avut loc in turul 60, iar din fericire pilotul american a scapat nevatamat.

Chiar si asa, Logano a atras atentia asupra nivelului ridicat de periculozitate din cursele americane de turisme.

“Nici nu stiu cum sa ma gandesc la acest incident. Este parte a curselor. Pe de-o parte sunt mandru ca pilotez o masina de NASCAR care este sigura si pot trece peste un accident de acest tip povestind apoi despre el. Sunt bucuros ca sunt in viata.

“Pe de alta parte, ma intreb cand ne vom opri din a mai face asta, deoarece este foarte periculos ceea ce facem. Am incasat o bara de fier in cap, ceea ce nu e deloc in regula. Nu cred ca este de acceptat asa ceva. Cineva a fost deja ranit si noi continuam sa facem asta, asa ca nu e deloc inteligent. In acelasi timp apreciez ca pot pilota o masina care este sigura”, a declarat Logano.

Cursa de la Talladega a fost castigata in cele din urma de Brad Keselowski, acesta devenind al noualea invingator diferit in primele zece curse ale sezonului de NASCAR.

Pentru Keselowski este prima victorie din 2021, a sasea pe ovalul de la Talladega si a 35-a din cariera.Accident urias in NASCAR. O masina a decolat de pe pista la peste 300 km/h (VIDEO) | Pilotul in cauza trage semnalul de alarma: “Nu mai putem continua asa”