Comunicate

Vali Porcisteanu testeaza pentru Raliul Sibiului impreuna cu Robert Visoiu

In pregatirea pentru Raliul Sibiului, urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri, Vali Porcisteanu se va pregati la volanul masinii de concurs atat pe macadam, cat si pe asfalt. La teste va fi insotit de proaspatul castigator GP3 de la Valencia, Robert Visoiu.

Raliului Sibiului, etapa contand si pentru Campionatul European de Raliuri, este o cursa foarte importanta si va fi pregatita in mod special de pilotul BCR Leasing Rally Team. Configuratia deosebita a raliului, care propune o suprafata mixta de rulare, l-a determinat pe Vali Porcisteanu sa testeze atat pe macadam, cat si pe asfalt: „Voi participa vineri la sesiunea oficiala de teste a echipei BCRLeasing Rally Team pe macadam, urmand ca duminica sa iau startul la volanul aceluiasi Mitsubishi Lancer Evo X R4 si pe asfalt, la etapa de Viteza in Coasta de la Sinaia. Voi participa acolo cu anvelope de macadam, care imi vor permite sa ma obisnuiesc mai rapid cu situatiile in care voi fi pus la Raliul Sibiului si vor aduce, de asemenea, o nota de spectacol in plus pentru fanii prezenti pe marginea traseului” a declarat Vali Porcisteanu.

Vicecampionul National en-titre va fi insotit la testele de vineri, care vor avea loc langa Pitesti, de Robert Visoiu - realizatorul celei mai importante performante a sportului cu motor autohton: victoria in cursa GP3 de la Valencia. Despre aceasta alaturare, Vali a declarat: „Sunt foarte entuziasmat sa-l am alaturi pe Robert! Este pilotul care a dus Romania pe buzele tuturor celor care sunt cu ochii pe Formula 1 si a reusit curse extraordinare! Astept cu nerabdare sa-l am in postura de copilot la aceste teste si sa ii demonstrez cat de interesante sunt cursele pe macadam”.

Robert Visoiu are pentru prima data in ultima luna si jumatate un weekend liber, programul din seriile GP3 si AutoGP in care concureaza ocupandu-i pana acum fiecare sfarsit de saptamana. Referitor la prezenta la teste alaturi de pilotul sustinut in acest sezon de BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motorsport, Wheels Spedition, Wolvesland Straja-Lupeni, Cronus eBusiness, Nespresso, VPDS, Cabana Edelweiss, Radio ZU, Ludicass si PMRacing, Robert Visoiu a declarat: „Apreciez evolutiile lui Vali in mod deosebit si astept cu nerabdare sa ma urc cu el in masina de curse. Cred ca e un pilot foarte rapid si e cel mai potrivit pentru o astfel de experienta. Ii voi tine pumnii la Raliul Sibiului!”.



Vali Porcisteanu testeaza pentru Raliul Sibiului impreuna cu Robert Visoiu