Comunicate

„Heroes by Nature”, cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din septembrie, la Grand Cinema Digiplex

Incepand cu data de 5 septembrie, ai ocazia sa vezi pe marile ecrane cele mai tari filme de actiune si de aventura din lume. Astfel, vei putea face parte dintr-o comunitate sociala imensa si vei avea acces la sportivii si producatorii care au facut totul posibil... Romania face parte dintre tarile implicate in acest proiect international, iar filmele „Heroes by Nature” vor putea fi urmarite la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Cei innebuniti dupa adrenalina si iubitoriii de filme vor fi tratati asa cum se cuvine o data ce Red Bull Media House si Grand Cinema Digiplex dezlantuie noaptea suprema a filmelor de aventura si sporturi de actiune, „HEROES BY NATURE.”

O serie lunara de filme nou-noute din toata lumea va oferi audientei sansa de a vedea imagini care iti taie respiratia. Seria „HEROES BY NATURE” va fi gazduita in Romania de Grand Cinema Digiplex, incepand cu 5 septembrie. Pe langa Romania, printre tarile participante se numara Germania, Spania, Austria, Elvetia si Finlanda.

Fiecare eveniment se va concentra pe o arie diferita – de la ski la biking si de la surfing la snowboarding – avand un program incitant cu filme de lung metraj, filme scurte, trailere, clipuri bonus si multe altele, majoritatea fiind difuzate in premiera mondiala sau europeana.

In plus, pentru ca toata lumea sa se implice in aceasta nebunie, „HEROES BY NATURE” va fi transmis live in toate cinematografele participante din Europa.

„HEROES BY NATURE” satisface o cerere aflata in expansiune pentru filme de inalta calitate cu sporturi de actiune pe marile ecrane,” a spus Sophokles Tasioulis, cel care se ocupa de Cinema & International Theatrical Sales la Red Bull Media House.

„Cinematografele vor deveni locuri de desfasurare pentru evenimente si vor oferi publicului o experienta cu totul altfel. Ca un fel de festival european dedicat diverselor forme pe care le imbraca aventura si sporturile de actiune, va furniza pentru producatorii din toata lumea o rampa catre un public mai larg.”

„HEROES BY NATURE” colaboreaza cu „Savage Cinema,” o noua sectiune a Festivalului de Film San Sebastian, dedicat exclusiv activitatilor in aer liber, sporturilor de actiune si aventurii.

Un eveniment unic, prietenos fata de multime, care uneste comunitati in ciuda granitelor si barierelor lingvistice, „HEROES BY NATURE” aduce pe marile ecrane cele mai noi filme cu sporturi de actiune si conecteaza spectatorii cu talentul care a facut totul posibil.

IN CURAND IN CINEMATOGRAFELE DIN EUROPA

In 2013, vor exista patru evenimente „HEROES BY NATURE” care vor fi transmise catre toate cinematografele participante din Europa

5 septembrie – Surfing

Turneul „HEROES BY NATURE” incepe cu „Storm Surfers 3D,” incredibila poveste a unor curajosi surferi, amatori de valuri mari, Ross Clarke-Jones si Tom Carroll, in timp ce incearca sa traiasca cele mai tari experiente din Australia. Fiind unul dintre cele mai indraznete documentare despre surfing realizat vreodata, aceasta productie 3D, care a castigat multiple premii, a mai rulat o singura data in Europa: la prestigiosul Festival de Film San Sebastian. In direct din Munster.

3 octombrie – Free-skiing

Editia din Elvetia ofera fanilor sansa de a urmari mult-asteptatul documentar „McConkey.” In Europa pentru prima data dupa premiera sa de la Festivalul de Film Tribeca, din New York, McConkey reprezinta o analiza asupra mostenirii pe care a lasat-o sportivul. Evenimentul va gazdui si premiera europeana a filmului de ski „Tracing Skylines,” de la Poor Boyz Productions. Live din Zurich.

7 noiembrie – snowboarding

Snowboardingul ajunge cu „HEROES BY NATURE” in Innsbruck in noiembrie, cu productia „Let It Ride,” in care eroul principal este Craig Kelly. Filmat in mai mult de 15 ani, filmul surprinde spiritul, talentul si energia care l-au facut pe Kelly sa se evidentieze ca o adevarata legenda a acestui sport. In completarea ecestei proiectii, va exista si premiera mondiala a noului film „BURTON Snowboards”  pentru sezonul 2013/14, care contine filmari nepublicate pana acum.

5 decembrie – Freeride mountain biking

Ultima proiectie „HEROES BY NATURE” va gazdui filmul „Where The Trail Ends,” un film impanzit de staruri din lumea free mountain biking. Filmul urmareste cei mai buni rideri din lume, pe masura ce acestia cauta zone nedescoperite si contine cateva dintre cele mai uimitoare secvente video pe doua roti. Biletul de intrare va fi si pentru premiera mondiala a „Red Bull Rampage 2013.” Acestea vor fi primele imagini si o acoperire completa a prestigioasei competitii de freeride, care ruleaza in Europa pentru prima data. Live din Barcelona.„Heroes by Nature”, cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din septembrie, la Grand Cinema Digiplex