Comunicate

Comunicat de presa Suporter Club UTA

Pentru binele UTA-ei,  Giovanni Catanzariti si Adrian Martian trebuie sa accepte oferta clubului Atletico detinut de omul de afaceri aradean Marius Tucudean! Suporter Club UTA doreste sa-si precizeze din start sustinerea fata de oferta de preluare a clubului UTA de catre clubul Atletico anuntata astazi prin intermediul mass-media. Consideram ca aceasta este ultima solutie adevarata ce poate salva clubul UTA de la faliment.

Constatam ca in ciuda asigurarilor date la mitingul de luni, Adrian Martian continua sa dea declaratii in care se contrazice singur, cum ar fi momentul inceperii noii misiuni de audit ce ar trebui realizata de o societate din Oradea. Suntem efectiv consternati cand vedem lejeritatea lui Adrian Martian in a caracteriza situatia UTA-ei si senitatatea afisata cand spune ca de luni (o noua zi de luni!) va reintra totul in normal! UTA in continuare nu are lot de jucatori, nu are antrenor, iar presedintele executiv si-a dat demisia a doua zi dupa miting!

Adrian Martian si Giovanni Catanzariti sunt victimele propriei lor incapacitati manageriale, iar oferta facuta publica astazi vine sa ii scape de povara unor datorii mai mari decat sumele deja investite, dar si de povara posibilei raspunderi penale in cazul neplatii datoriei la stat conform acordului de reesalonare!  Oferta este mai mult decat rezonabila deoarece Adrian Martian si Giovanni Catanzariti vor da gratis o societate pe actiuni plina de datorii, societate pe care au demonstrat pana acum ca nu au cum s-o redreseze.  Daca nu vor da curs acestei oferte, sunt sanse extrem de mari ca de numele celor doi actionari ai clubului sa se lege o mare rusine: falimentul Campioanei Provinciei!

Suporter Club UTA sustine fara rezerve aceasta oferta facuta de societatea ce apartine unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri aradeni, inclusiv pe segmentul sportiv, fostul jucator al UTA-ei Marius Tucudean. Daca Adrian Martian si Giovanni Catanzariti nu vor da curs ofertei, Suporter Club UTA va continua si intensifica actiunile de protest fata de acestia. Numarul suporterilor furiosi la adresa celor doi actionari va creste considerabil, iar acest lucru s-ar putea concretiza prin reorientarea lor catre o noua forma de organizare a clubului care sa respecte cu adevarat supranumele „Batrana Doamna a fotbalului romanesc”.



Comunicat de presa Suporter Club UTA