Wimbledon

Simona Halep viseaza la o noua semifinala la Wimbledon

Aflata in linie dreapta cu pregatirea participarii la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, jucatoarea Simona Halep se gandeste la o noua performanta pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club.

"Visez sa joc o noua semifinala la Wimbledon, dar trebuie sa iau meci cu meci si sa vad cat de departe pot ajunge. Imi place acest turneu, desi e dificil sa joci pe iarba", a declarat Halep pentru site-ul oficial al competitiei.

Aflata deja la Londra de cateva zile bune, Halep spune ca trebuie sa se pregateasca din greu pentru a simti mingea pe cea mai iute suprafata din lume, unde schimburile sunt scurte si taioase.

"Sper sa ma obisnuiesc cu aceasta suprafata, pentru ca nu este usor. Trebuie sa am reflexe bune in timpul schimburilor si sa servesc bine", a mai declarat Halep.

Halep ocupa in prezent locul cinci in clasamentul mondial si revine la Wimbledon dupa ce in 2015 parasea turneul chiar in primul tur, dar cu amintirea semifinalei jucate in 2014 si pierduta in fata lui Eugenie Bouchard.



Simona Halep viseaza la o noua semifinala la Wimbledon