Wimbledon

Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon

Simona Halep a jucat luni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida a fost live text in pagina de mai jos si a fost castigata de jucatoarea noastra in doua seturi. Halep joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Francesca Schiavone din Italia si Anastasia Sevastova din Letonia.

FINAL Simona Halep - Karolina Schmiedlova 6-4, 6-1

SET 2 (6-1) Trei mingi de meci pentru Halep pe serviciul advers la 5-1. O fructifica pe prima si se califica in turul al doilea dupa un meci la discretie, cu exceptia unui scurt moment de cadere in primul act.

SET 2 (4-1) Al doilea break obtinut de Halep in acest set si ajungem din nou la scorul din primul set. Atunci Schmiedlova a revenit la 4-4.

SET 2 (2-1) Mingi de break ratate de Halep si in loc de 3-0 are doar 2-1 pe tabela.

SET 2 (1-0) Halep loveste puternic, precis si obtine break-ul in debutul setului al doilea.

SET 1 (6-4) O prima minge de set ratata de Halep cu un rever care a iesit afara. Al doilea retur, unul in lung de linie, intra superb in terenul advers si Halep mai face rost de o minge de set. Schmiedlova s-a aparat cu darzenie si s-a agatat de orice minge, inas in cele din urma Halep a castigat setul inaugural.

[news-119934]

SET 1 (5-4) Halep intrerupe seria de trei game-uri a slovacei cu un break si are prima sansa la castigarea primului set.

SET 1 (4-4) Scorul redevine egal dupa ce jocul Simonei are de suferit in aceste momente. De la 4-1 si serviciul jucatoarea noastra se vede egalata, fara insa ca Schmiedlova sa arate un tenis de invidiat.

SET 1 (4-3) Halep se grabeste, apar si erorile, iar Schmiedlova profita de toate acestea pentru a se apropia pe tabela. Ramane un break diferenta in favoarea Simonei.

SET 1 (4-2) Apar si primele probleme pentru Halep la serviciu. Trei puncte la rand obtinute de slovaca (0-40), ultimul dupa o scurta in apropierea fileului. Halep reduce din diferenta cu un as, dar nu poate evita pierderea game-ului.

SET 1 (4-1) Schmiedlova se chinuie pe propriul serviciu (43%), iar Halep mai face rost de doua mingi de break. Retur fabulos si Halep se distanteaza la doua break-uri in fata.

SET 1 (3-1) Halep isi castiga game-ul de serviciu si ramane la conducerea inceputului de meci.

SET 1 (2-1) Schmiedlova pune primul game pe tabela dupa un lung de linie la retur ratat de Halep.

SET 1 (2-0) Un game solid reusit de Halep pe propriul serviciu in care nu i-a lasat decat un singur punct adversarei.

SET 1 (1-0) Halep profita de un forehand trimis mult in afara terenului de Schmiedlova la minge de break si incepe cu un game pe serviciul advers.

19:40 Incepe meciul cu Schmiedlova la serviciu.

19:35 Jucatoarele au iesit la incalzire pe teren.

19:25 S-a incheiat meciul programat pe terenul doi inaintea disputei dintre Halep si Schmiedlova. Cele doua jucatoare vor intra pe teren in cateva minute.

Numarul 5 mondial, Halep va juca luni dupa ora 19:30 cintra slovacei Karolina Schmiedlova, locul 40 WTA.

Schmiedlova nu traverseaza deloc un an favorabil, reusind o singura data sa treaca de primul tur in 2016. S-a intamplat in luna ianuarie la Sydney.

Cele doua jucatoare vor fi la prima intalnire in circuit.

Vedeti mai jos posibilul traseu al Simonei Halep pana in finala, daca va fi cazul:

Turul 1- Schmiedlova
Turul 2- Schiavone.
Turul 3- K.Bertens.
Turul 4- Keys.
Sferturi - Kerber.
Semifinale - Muguruza.
Finala- S.Williams/Radwanska.

Adversarele celorlalte jucatoare din Romania prezente pe tabloul principal de la Wimbledon:

Irina Begu - a pierdut luni cu Carina Witthoeft (Germania, 109 WTA). 

Sorana Cirstea - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie 11) are loc marti de la ora 13:30. Kvitova s-a impus la Wimbledon in 2011 si 2014, in timp ce Cirstea a reusit un tur 3 in 2012.

Monica Niculescu va juca marti de la ora 13:30 contra Aleksandrei Krunic.

Patricia Maria Tig - Sara Errani (Italia, cap de serie 21). Tig debuteaza luni la Wimbledon.



Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon