Wimbledon

Gitanul de Nouni a "lucrat-o" din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primului set al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar. Apoi acelasi arbitru a intervenit iarasi intr-un moment vital.

Nouni a observat ca i se facuse cuiva rau in tribune. Batrana careia ii venise rau a tot discutat cu organizatorii si nici nu s-a clintit din scaun! A venit si politia sa o ia, degeaba, ea a ramas in scaun. De ce s-a intrerupt meciul e greu de spus. Nu facuse nimeni infarct, era doar o femeie in varsta cu probleme de la caldura. Nu se putea astepta pana dupa tie-break? Halep tocmai intrase in avantaj si era in control.

Tie-break-ul s-a reluat dupa cinci minute, dupa rumoare in tribune si o pauza in care jucatoarele au stat pe banca. Antrenorul lui Bouchard a profitat sa ii dea chiar indicatii din loja, fara ca Nouni sa observe.

Halep, intrerupta din seria buna, a luat un punct cu o serva si apoi a pierdut patru la rand, cedand tie-breakul cu 7-5.

Iar asta nu a fost tot. La 3-1 pentru Bouchard in setul 2 si 30-30 pe serva lui Halep, Nouni a vazut o minge afara trimisa de romanca, desi tusierul o acordase in teren. Mingea in cauza fusese chiar sub privire lui Nouni, la cativa metri de scaunul lui. Halep a cerut challenge, mingea s-a dovedit a fi fost in teren, dar punctul s-a repetat conform regulamentului din cauza contrazicerii intre arbitri. Dar Bouchard in mod normal il pierdea pentru nu mai ajusese la minge. Halep a pierdut apoi ambele puncte si a cedat break-ul.

Nouni nu a vazut nici o minge afara, peste arbitru, contra lui Eugenie Bouchard.

[news-108010]



Gitanul de Nouni a "lucrat-o" din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui