Tenis

Virginia Ruzici ramane alaturi de Simona Halep

Fosta mare campioana Virginia Ruzici a infirmat zvonurile unei posibile despartiri de Simona Halep si a spus ca va ramane in continuare alaturi de aceasta.

In ultima perioada s-a vorbit tot mai mult despre o ruptura intre Halep si Ruzici, cu posibilitatea inlocuirii acesteia cu Ion Tiriac.

Prezenta lui Tiriac in tribunele de la Indian Wells la meciurile lui Halep a alimentat si mai mult speculatiile, mai ales ca Ruzici n-a fost acolo.

Managerul Simonei Halep revine insa la Miami alaturi de a 3-a jucatoare a lumii si spune ca nu este niciun sambure de adevar in zvonurile care vorbesc de o despartire iminenta.

“Sa stea linistiti cei ce nu m-au vazut alaturi de Simona la Indian Wells. Ma vor vedea la Miami”, a spus Ruzici la Doce Sport.

Loja Simonei Halep de la Indian Wells a fost ocupata de patru barbati, fara prezenta obisnuita a Virginiei Ruzici.

A fost insa prezent in arena Ion Tiriac, fostul jucator de tenis. Simona Halep i-a multumit chiar dupa meci lui Tiriac, in discursul de la ceremonia de decernare a trofeului.

Aceste lucruri duc la ideea ca in 2015 Halep a decis sa faca pasul spre Tiriac si sa renunte la Ruzici, lucruri despre care am scris si anul trecut, cand existau semnale ca exista presiuni in acest sens si posibilitatea unei astfel de mutari.

In 2015, Simona Halep l-a luat pe Thomas Hogstedt consultant. La acel moment, Florin Segarceanu, unul dintre apropiatii lui Tiriac, a spus ca aceasta decizie nu a fost a Simonei Halep si a dat de inteles ca a fost luata de Virginia Ruzici. Segarceanu lasa de inteles la acel moment ca Ruzici nu se prea pricepe si ca timpul va arata daca Hogstedt va fi sau nu o alegere buna. Nu a fost, pentru a Halep a intrerupt colaborarea cu el la finalul celor trei turnee stabilite, insa din acel moment in peisaj nu a mai aparut nici Virginia Ruzici.

Inainte de acest episod, Tiriac a presat pentru a darama relatia Halep - Ruzici si a intra el pe fir. In noiembrie 2014 declara ca Halep este "valabila" pentru orice manager si ca depinde de Simona daca va mai continua aceasta colaborare sau nu.



Virginia Ruzici ramane alaturi de Simona Halep