Tenis

Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu

Perechea Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Montreal, Canada.

Cele doua jucatoare din tara noastra au rasturnat toate calculele hartiei si le-au eliminat pe frantuzoaicele Kristina Mladenovic si Caroline Garcia, favoritele numarul 2, cu 6-4, 3-6, 10-8.

Dupa un prim set foarte bun reusit de fetele noastre, Mladenovic si Garcia au obtinut break-ul decisiv in al doilea set si s-au distantat la 5-3, apoi au incheiat pe serviciu.

S-a ajuns in super tie-break, unde Halep si Niculescu au inceput mai bine conducand cu 2-0. Frantuzoaicele au jucat mai bine la jumatatea setului si au luat un avans care la 7-4 parea decisiv.

Schimburile au devenit tot mai aspre, iar Halep si Niculescu au luptat exemplar pentru fiecare minge, reusind o rasturnare fabuloasa la 8-7 in favoarea lor.

Halep a servit de doua ori la 8-8 si a castigat un singur punct din cele doua, punct care a oferit o sansa de meci la primire pe serviciul lui Garcia. Aceasta a trimis prima minge afara, iar al doilea serviciu a fost returnat castigator de Niculescu.

Asadar, Simona Halep va disputa maine doua semifinale, la simplu si dublu.

In meciul de simplu o va intalni pe Angelique Kerber, pentru ca la dublu Halep si Niculescu sa le infrunte pe slovenele Andreja Klepac si Katarina Srebotnik.



Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu