Tenis

Victor Ionita ar putea fi viitorul "superantrenor" al Simonei Halep

Simona Halep s-a apucat de antrenamente pentru turneul de la Shezen, de la final de decembrie. Insa, nu si-a anuntat viitorul antrenor, desi in lumea tenisului este vehiculat un nume. 

Florin Segarceanu a declarat in ziarul Ring de luni ca a lucra cu Simona Halep este un lucru dificil. El spune ca stie o persoana care totusi ar putea face fata, aceasta fiind Victor Ionita, fostul antrenor al Soranei Carstea.

"La fete este foarte dificil sa antrenezi. Greu se realizeaza alchimia intre un antrenor si un jucator. Este clar ca intre Simona si Fissette nu a existat asa ceva. Eu cred ca Victor Ionita ar fi cel mai potrivit pentru a o pregati pe Simona. Are experienta in antrenorat, mai ales la nivelul fetelor, unde este mai delicat. Pe langa antrenorat, el poate fi si un sparring partner foarte bun", a spus Segarceanu in Ziarul Ring.

Alaturi de Victor Ionita, Sorana Carstea a ajuns in finala in 2013 La Toronto, dar si in finala de dublu pierduta la Tianjin. Insa, cei doi nu au reusit nimic notabil, Carstea avand in sezon 2014 foarte slab. Contractul dintre cei doi a expirat in luna octombrie.

Simona Halep l-a concediat pe Wim Fissette la finalul sezonului 2014, dupa ce alaturi de acesta obtinuse cele mai bune rezultate ale carierei.

De numele Simonei Halep au mai fost legati si Daniel Dobre sau Andrei Pavel.



Victor Ionita ar putea fi viitorul "superantrenor" al Simonei Halep