US Open

Simona Halep si Horia Tecau, debut fulminant la dublu mixt

Pentru prima data impreuna intr-o competitie de dublu mixt, Simona Halep si Horia Tecau au avut un debut mai mult decat convingator la US Open.

Cei doi au trecut in runda inaugurala de perechea spaniola formata din Arrantxa Parra Santonja si David Marrero, cu 6-1, 6-2.

Primul set a fost adjudecat cu doua break-uri in fata si un procentaj uluitor la punctele castigate cu primul serviciu, 91%.

Halep a avut onoarea de a inchide setul cu un game alb pe propriul serviciu.

Echilibrul s-a rupt rapid in setul secund si Halep a servit la 2-1 cu break in fata pentru perechea noastra.

Marrero a comis o dubla greseala la minge de break pentru ai nostri in game-ul urmator, dupa ce tot el ratase incredibil un smash din apropierea fileului. Astfel avantajul pentru Halep si Tecau s-a majorat la 4-1.

Pana la final spaniolii au mai luat un singur game, in timp ce ai nostri au oferit un tenis de o inalta tinuta care nu a lasat loc de nicio interpretare din partea adversarilor.

Halep si Tecau vor intalni in turul urmator perechea formata din Julia Goerges (Germania) si Nenad Zijmonic (Serbia), doi jucatori de un cu totul alt calibru in comparatie cu ibericii Santonja si Marrero. Acestia au trecut, la randul lor, in runda inaugurala la pas de americanii Victoria Duval si Christian Harrison, cu 6-1, 6-1.

[news-115568]



Simona Halep si Horia Tecau, debut fulminant la dublu mixt