US Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la US Open

Joi a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la US Open, iar a 2-a favorita, Simona Halep, a aflat cu cine va juca in primul tur.

Halep, recent finalista la Toronto si Cincinnati, debuteaza la ultimul turneu de Mare Slem al anului contra Marinei Erakovic, o jucatoare din Noua Zeelanda clasata pe locul 99 mondial.

In turul 2, daca trece de Erakovic, Halep va juca impotriva invingatoarei dintre Yulia Putintseva (Kazahstan, 77 WTA) si adversara acesteia din calificari.

In turul 3, Halep ar urma sa joace impotriva frantuzoaicei Alize Cornet, cap de serie numarul 27.

Daca se respecta calculele hartiei, Halep ar urma sa o intalneasca in optimi pe elvetianca Timea Bacsinszky, jucatoare pe care a invins-o in aceast an in finala de la Shenzen.

In sferturi, Halep ar urma sa joace cu Lucie Safarova, Victoria Azarenka, Irina Begu sau Angelique Kerber, favoritele plasate in aceasta parte de tablou.

Aflata in partea de jos a tabloului, Halep ar putea juca intr-o eventuala semifinala contra Carolinei Wozniacki, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Sara Errani, Andrea Petkovic, Flavia Pennetta. 

Toate acestea sunt calcule realizate pe baza clasamentului WTA. Singura certitudine pana la startul turneului este ca Simona Halep debuteaza impotriva Marinei Erakovic, locul 99 mondial, si se poate intalni doar in finala cu Serena Williams sau Maria Sharapova, jucatoare plasate in prima jumatate a tabloului.

[news-115474]



Simona Halep si-a aflat prima adversara de la US Open