US Open

Simona Halep, dominatoare in primul meci la US Open. Aproape de 10 perfect!

Simona Halep a fost foarte aproape de un 6-0, 6-0 in fata belgiencei Kirsten Flipkens in primul tur la US Open. S-a incheiat 6-0, 6-2 sub privirile Nadiei Comaneci, iar la final Halep a primit 9.5 pentru evolutia sa din partea prezentatoarei postului american ESPN la interviul de la nivelul terenului.

"A fost un meci dificil din cauza ca a fost primul al turneului. Am jucat destul de bine, dar uneori chiar daca ai experienta intampini dificultati in a inchide meciul", a spus Halep dupa meci.

"Fiecare meci este important pentru mine, mai ales ca este vorba de un Grand Slam. Trebuie sa fiu mai buna in toate aspectele jocului meu. Vreau sa fiu mai puternica. A fost usor pentru mine sa joc slice astazi, pentru ca intreaga saptamana m-am antrenat foarte mult cu antrenorul meu pentru aceasta lovitura", a adaugat jucatoarea noastra.

Halep s-a impus cu un categoric 6-0, 6-2, la capatul unui meci fara istoric in care  a dictat ritmul la fiecare lovitura.

Jucatoarea noastra a avut 6-0, 5-0 si serviciul la un moment dat, dar Flipkens a reusit un break dupa un rever prea lung, apoi si-a castigat in premiera serviciu.

La 6-0, 5-2 s-a ajuns la scorul pe care il avusese Sorana Cirsta cu Ana Bogdan in prima zi la US Open, scor de la care Bogdan a revenit formidabil si a castigat in decisiv.

Nu a fost cazul de o repetare a acelei imense surprize pe Arena Arthur Ashe si Halep a inchis meciul in stil de mare jucatoare, cu un forehand castigator in lung de linie.



Simona Halep, dominatoare in primul meci la US Open. Aproape de 10 perfect!