US Open

Maria Sharapova s-a retras de la US Open

A treia favorita de la US Open, Maria Sharapova, a decis luni dimineata sa se retraga din cadrul ultimului turneu de Mare Slem al anului, din cauza accidentarii la picior care nu i-a mai dat pace in ultimele luni. 

Anuntul a fost facut de directorul turneului, David Brewer, care a mai spus ca in locul rusoaicei pe tabolul va intra jucataorea din calificari Daria Kasatkina.

Retragerea Mariei Sharapova nu schimba mult lucrurile pentru Simona Halep. Romanca nu se afla pe jumatatea de tabolu cu Sharapova si, in eventualitatea unei finale, o va intalni cel mai probabil pe Serena Williams.

Cea care va beneficia cu adevarat de abandonul rusoaicei este Serena Williams, care va scapa de Sharapova in eventualitatea unei calificarei in semifinale. 

Sharapova a scris si e pe retelele sociale despre abandon: "Din pacate in acest an nu pot participa la US Open. Am facut tot ce am putut pentru a juca, dar nu am avut destul timp", a spus ea.

Prima jucatoarea din Romania are va debuta la US Open va fi Alexandra Mitu. Ea are meci luni noapte cu cehoaica Tereza Smitkova.



Maria Sharapova s-a retras de la US Open