US Open

US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu a intalnit-o pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

Monica Niculescu o va intalni in turul al 3-lea pe Caroline Wozniacki, jucatoare care a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, scor 6-4, 6-4.

Scorul la general este 6-0 in favoarea lui Wozniacki, iar Niculescu n-a castigat pana acum vreun set in fata danezei. Ultima intalnire a avut loc in urma cu trei ani la Luxemburg.

Meciul celor doua va avea loc in cursul zilei de vineri.

FINAL Niculescu-Bogdan 6-0, 6-1

SET 2 (6-1) Bogdan trimite in fileu o scurta pusa la fileu de Niculescu si cu aceasta faza se incheie meciul. Niculescu este in turul 3.

SET 2 (5-1) Break la zero reusit de Bogdan.

SET 2 (5-0) Bogdan nu se regaseste si mai cedeaza un break. La 0-40 aceasta loveste cu reverul in plasa fileului. Niculescu va servi pentru un 6-0, 6-0.

22:09 S-a reluat partida cu Niculescu la serviciu.

22:07 Caroline Wozniacki a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, cu 6-4, 6-4, si asteapta deznodamantul acestei partide pentru a-si afla adversara din turul 3.

22:03 Este randul Anei Bogdan sa solicite un time out medical.

SET 2 (3-0) Minge de game irosita de Bogdan, dupa care aceasta prinde o rama la avantaj pentru Niculescu si scorul capata proportii.

SET 2 (2-0) Break pentru Niculescu in debutul setului secund urmat de un game solid pe propriul serviciu.

SET 1 (6-0) Niculescu salveaza doua mingi de break, primele pe care Bogdan le-a avut in acest meci, si inchide setul la zero. Bogdan a pierdut cu acelasi scor si primul set al intalnirii cu Sorana Cirstea.

21:35 Din nou probleme pentru Niculescu. Aceasta solicita revenirea fizioterapeutului la banca pentru tratament la gat si zona spatelui.

SET 1 (4-0) Niculescu isi castiga game-ul de serviciu si ramane in controlul partidei.

21:31 Meciul este reluat cu Niculescu la serviciu.

21:28 Probleme pentru Monica Niculescu. Aceasta acuza o problema cervicala si primeste tratament din partea fizioterapeutului oficial.

SET 1 (3-0) Bogdan pierde un nou game pe propriul serviciu. A avut 40-15 la un moment dat, dar a gresit doua puncte la rand cu reverul si Niculescu a egalat scorul. Erorile nefortate fac pana in acest moment diferenta, dar si experienta superioara in circuit.

SET 1 (2-0) Game foarte lung castigat de Niculescu pe propriul serviciu dupa mai multe mingi de break salvate.

SET 1 (1-0) Niculescu incepe cu un break.

21:00 Incepe meciul cu Bogdan la serviciu.

20:53 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

20:40 Meciul dintre Cibulkova si Rodina s-a incheiat cu victoria slovacei, scor 5-7, 6-2, 6-2. Pe terenul 5 urmeaza meciul Niculescu-Bogdan.

Cele doua vor intra pe teren in jurul orei 20:00, tinand cont ca in primul meci al zilei, de la ora 18:00, se intalnesc Evgeniya Rodina (RUS) si Dominika Cibulkova (SVK).

Niculescu si Bogdan s-au mai intalnit de doua ori pana acum si de fiecare data Monica a iesit castigatoare.

Prima lor intalnire a avut loc la turneul ITF de la Bucuresti in 2010, Niculescu impunandu-se in primul tur cu 7-5, 6-4. Cinci ani mai tarziu, de asemenea la Bucuresti dar in turneul WTA, Niculescu a castigat in trei seturi, 6-2, 5-7, 6-2.

Asadar va fi prima disputa a celor doua pe suprafata rapida, dupa doua meciuri pe zgura.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

NICULESCU

BOGDAN

1,44

2,65



US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3