US Open

Tragerea la sorti a meciurilor de la US Open. Posibil sfert de finala intre Simona Halep si Serena Williams

Simona Halep si celelalte reprezentante ale Romaniei la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului au aflat vineri de la 18:30 cu cine vor juca la turneul american. Ana Bogdan a acces si ea pe tabloul principal in urma calificarilor.

19:22 Irina Begu, cap de serie 21, o va intalni in primul tur pe Lesia Tsurenko din Ucraina, iar in turul secund ar urma sa joace impotriva invingatoarei unui meci intre doua jucatoarea venite din calificari.

Monica Niculescu o va intalni pe cehoaica Barbora Strycova, iar Sorana Cirstea va avea o adversara venita din calificari. Patricia Tig este pe partea de tablou a Simonei Halep si cele doua s-ar putea intalni in turul 3. Pana atunci Tig trebuie sa treaca de Laura Siegemund din Germania in primul tur.

19:19 Tragere complicata si pentru Simona Halep. In turul 2 va juca impotriva invingatoarei dintre Lucie Safarova si Daria Gavrilova.

19:17 Am putea avea un posibil tur 3 intre Serena Williams si Ana Ivanovic. De departe, Serena a avut parte de cea mai dificila tragere la sorti.

19:09 Adversara din primul tur a Simonei Halep este Kirsten Flipkens din Belgia. In varsta de 30 ani, Flipkens ocupa locul 68 in clasamentul mondial WTA. Halep are 4-0 cu Flipkens in meciurile directe si nu a pierdut niciun set in fata acesteia. Ultima intalnire a avut loc in 2014 la Cincinnati.

19:07 Simona Halep a fost repartizata pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, ceea ce inseamna ca cele doua se pot intalni cel mai devreme in sferturi. Celelalte posibile sferturi sunt: Radwanska-Venus, Mugurza-Keys si Kerber-Vinci.

19:06 Serena Williams este pe aceeasi parte de tabloul cu Agnieska Radwanska, in timp ce Garbine Muguruza si Angelique Kerber impart sectiunea de jos a tabloului.

18:52 Numarul 2 mondial la feminin, Angelique Kerber, o va intalni in primul tur pe Polona Hercoq.

18:44 Posibilele sferturi de finala din turneul masculin arata in felul urmator: Djokovic-Cilic, Nadal-Raonic, Wawrinka-Thiem, Murray-Nishikori. Aceasta inseamna ca un duel Djokovic-Nadal ar putea avea loc cel mai tarziu in semifinale.

18:40 Derby-ul primului tur pe tabloul masculin ii va aduce fata in fata pe Stan Wawrinka si Fernando Verdasco. Fostul campion Rafael Nadal are o misiune deloc usoara impotriva uzbekului Denis Istomin.

18:36 Novak Djokovic il va intalni in runda inaugurala pe polonezul Jerzy Janowicz. O alta partida atractiva din primul tur va fi cea dintre Andy Murray si Lukas Rosol.

18:34 Un prim meci fabulos in primul tur, Serena Williams-Ekaterina Makarova intr-o reeditare a semifinalei din 2014.. Intr-un alt meci se vor intalni Lucie Safarova si Daria Gavrilova.

Simona Halep este cap de serie numarul 5, iar Irina-Camelia Begu a 21-a pe lista favoritelor.



Tragerea la sorti a meciurilor de la US Open. Posibil sfert de finala intre Simona Halep si Serena Williams