US Open

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open

Simona Halep a evoluat in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul a fost live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

FINAL Halep - Rogers 6-2 6-3

SET 2, GAME 9 Minge de meci pentru Halep pe serviciul advers la 30-40 si meciul se incheie cu un rever trimis afara de Shelby.

SET 2, GAME 8 Rogers recupereaza unul dintre break-uri si va servi cu mingi noi pentru a ramane in continuare in meci (5-3). Putina relaxare in jocul Simonei in acest game.

SET 2, GAME 7 Break Halep, al doilea in acest meci, si jucatoarea noastra va servi pentru inchiderea meciului (5-2).

SET 2, GAME 6 Halep n-are nicio problema in a-si castiga serviciul si mai face un pas spre calificarea in optimi de finala (4-2).

SET 2, GAME 5 Rogers salveaza o sansa de break cu un forehand castigator in lungul liniei. Pana la urma Rogers salveaza game-ul si ramane la o lungime in spatele lui Halep (3-2). In continuarea un break face diferenta.

SET 2, GAME 3 Un game de moral acum pentru Rogers, aceasta reusind sa-si castige primul serviciu in acest set secund (2-1). Halep pastreaza un break avans.

SET 2, GAME 2 Game obtinut de Halep fara probleme pe serviciul propriu, Jocul este dominat autoritar de Simona, iar Rogers isi arata din plin limitele. Nimic nu-i mai iese americancei (2-0).

SET 2, GAME 1 Halep isi procura trei mingi de break cu un retur devastator in lung de linie. Rogers este in corzi si greseste o minge din apropierea fileului, dupa ce Halep s-a descurcat minunat in defensiva (1-0).

2:52 Incepe setul al doilea cu Rogers la serviciu.

STATISTICA: Halep a castigat 92% din punctele jucate cu al doilea serviciu si a adunat cinci erori nefortate si sase mingi direct castigatoare. Jucatoarea noastra a mai avut un as, dar si doua duble greseli.

SET 1, GAME 8 Halep serveste pentru castigarea primului set si primul punct este obtinut rapid (15-0). Vine si a doua dubla greseala a Simonei in acest meci (30-15), dar Rogers trimite afara cu reverul si sunt duoa sanse de set. Halep inchide acest set in stil de mare campioana (6-2) si totul este in grafic pentru jucatoarea noastra. Intre timp seara s-a lasat peste New York.

SET 1, GAME 7 Retur castigator gasit de Simona in lungul liniei (0-15). Acesta este urmat de un forehand castigator lovit aspru de Halep (0-30). Rogers vine in fata si rateaza complet voleul, astfel ca sunt trei sanse de dublu break pentru Halep in acest set. Prima sansa este salvata de Rogers cu un serviciu puternic, dar a doua minge este trimisa afara cu reverul. Break Halep (5-2).

SET 1, GAME 6 Halep dubleaza break-ul cu un game solid de serviciu (4-2). Rogers ajunge la 7 erori nefortate, in timp ce Halep a comis 4.

SET 1, GAME 5 Prima sansa de break vine dupa un raliu din spatele terenului. Halep a jucat-o pe Rogers mai mult pe rever si aceasta a cedat (30-40). Americanca urca la fileu si anuleaza mingea de break. Halep realizeaza break-ul, primul in acest meci, dupa un schimb cu minge inalta prin care i-a fortat mana adversarei sa comita eroarea (3-2).

SET 1, GAME 4 Halep isi castiga al doilea serviciu la 15 si momentan meciul n-a iesit din faza de tatonare. Nicio minge de break pana acum (2-2).

SET 1, GAME 3 Formidabila accelerare cu dreapta are aceasta Rogers. Minge de game dupa ce Halep a condus cu 30-15 pe serviciul advers. Rogers castiga game-ul cu un forehand castigator (1-2). Halep schimba racheta dupa acest game, nemultumita probabil de tensiunea primei alegeri.

SET 1, GAME 2 Halep incepe cu o dubla greseala, dar se redreseaza imediat dupa o urcare in fata (15-15). Primul serviciu intra cu regularitate si Halep se ajuta de acesta pentru a castiga primul sau joc (1-1).

SET 1, GAME 1 Un prim serviciu in teren, Halep returneaza in fileu. Rogers arata ca stie sa urce si la fileu, fortand-o pe Halep sa trimita afara. Trei mingi de game pentru americanca (40-0). Un game alb reusit de Rogers.

2:18 Incepe meciul cu Halep la primire, dupa cum a ales jucatoarea noastra la tragerea la sorti.

2:14 Doar 4 victorii in 16 meciuri a obtinut Rogers in meciurile disputate in circuitul WTA in acest an. Aceasta se afla la cel mai bun rezultat din cariera la US Open, unde a ajuns in turul 2 anul trecut.

2:10 Halep pentru ESPN inaintea intrarii pe teren: "Nu am jucat niciodata impotriva ei, deci va fi o provocare pentru mine. Joc din nou aici pe arena centrala. Am vorbit cu Darren inainte si sunt increzatoare ca stiu ce am de facut si voi face totul pentru a castiga acest meci"

2:07 Suntem in asteptarea intrarii pe teren a celor doua jucatoare. Acesta este primul meci din sesiunea de seara la US Open. Soarele coboara incet in spatele zgarie norilor din marea metropola americana New York, orasul despre care se spune ca nu doarme niciodata.

Halep, numarul 2 mondial, si Rogers, ocupanta pozitiei 154 in clasamentul WTA, nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit.

Este a treia adversara la rand in acest US Open pe care Halep o intalneste in premiera, dupa Marina Erakovic si Kateryna Bondarenko.

Pana acum jucatoarea noastra s-a descurcat de minune, castigand de fiecare data fara probleme.

Halep si-a egalat rezultatul din 2014 si cu o victorie, pe care o asteptam cu totii, la Rogers si-ar egala cel mai bun rezultat al carierei la Openul American, optimi de finala.

Meciul dintre Halep si Rogers deschide sesiunea de seara pe arena centrala Arthur Ashe, loc unde Halep a sustinut si cele doua partide anterioare.



GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open