Tenis

Turneul de la Madrid, o noua explozie in tenisul romanesc?

Simona Halep a declarat despre sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid ca acesta a devenit in 2016 un "turneu romanesc", avand in vedere ca nu mai putin de patru jucatoare de la noi din tara sunt prezente in ultimele 8, meciuri ce au loc toate joi. 2013 era anul in care Halep primea la Madrid o mare pastila de incredere, care i-a schimbat total cariera. Sa fie la fel si acum pentru celelalte trei?
PARIATI PE TENIS! Apasati aici pentru cotele si meciurile de tenis de astazi!

Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Patricia Tig vor disputa joi sferturile de finala de la Madrid. Unul dintre sferturi este Halep - Begu, asa ca Romania va avea automat o reprezentanta in semifinale, acolo unde, daca se vor califica Cirstea si Tig, vom avea sigur o semifinala romaneasca si implicit o prezenta asigurata in finala!

[news-119026]

Acest lucru nu poate trece neobservat si, de asemenea, nu poate fi o coincidenta, avand in vedere ca patronul turneului este Ion Tiriac. Increderea pe care acesta o ofera jucatoarelor din Romania si totala deschidere sunt evidente. Sa nu uitam ca Halep a explodat in 2013 la Madrid, intrand la acel moment cu un wild card oferit de Tiriac. In 2014 juca finala cu Maria Sharapova.

Va aduce anul 2016 ceva similar pentru Begu, Tig si Cirstea, aflate fara doar si poate pe val? Nu indraznim un pronostic pe meciul Halep - Begu. 

Pana la meciul cu Begu, Simona Halep a declarat ea insasi ca se simte la Madrid ca acasa si ca turneul, cel putin la acest moment, este "unul romanesc".

"E un turneu romanesc. Ma simt ca acasa aici. Ma simt bine mereu. Am amintiri foarte frumoase din 2014. Sunt multe romance pe tabloul si continua sa castige. E un lucru bun pentru tara noastra'', a declarat Halep, pentru WTA.



Turneul de la Madrid, o noua explozie in tenisul romanesc?