Turneul Campioanelor

UPDATE CALCULE Turneul Campioanelor: Halep este in semifinale. Serena cerseste un set de la Halep pentru calificare!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta de Simona Halep, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, combinate cu victoria de joi a Serenei cu Bouchard (6-1 6-1) jucatoarea din Romania este deja calificata in semifinale la Turneul Campioanelor, din Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana Simonei Halep si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic, vineri, dar in niste conditii. Iata mai jos calculele la zi, actualizate. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj pentru calificarea in semifinale.

Calculele sunt simple. Pentru Halep ea este deja in semifinale. Daca ii ia cinci gameuri Anei Ivanovic, vineri, romanca termina pe locul 1, putand sa piarda cu 2-0 la seturi.

Ivanovic merge in semifinale cu Halep daca o bate cu 2-0.

Situatia grupei se poate schimba daca Halep castiga un set (sau meciul) in fata lui Ivanovic. In acest caz, romanca termina grupa oricum pe 1, insa pe locul 2 va veni Serena Williams.

Americanca va sta maine cu sufletul la gura sa vada daca Halep ii castiga Anei Ivanovic setul de care are ea nevoie pentru a merge in semifinale.

Situatia la zi din Grupa Alba este aici, cu tot cu gameuri.

In cazul in care Halep si Williams merg in semifinale, cele doua au sansa de a se intalni in finala de la Turneul Campioanelor.

Cum ar fi asa ceva? Si cum ar fi sa bata Halep pentru a doua oara aruncand buzduganul de a-si anunta locul 1 mondial pentru 2015?

[news-110243]



UPDATE CALCULE Turneul Campioanelor: Halep este in semifinale. Serena cerseste un set de la Halep pentru calificare!