Turneul Campioanelor

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala GAME cu GAME

Simona Halep si Serena Williams au jucat duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, de la ora 13:00 ora noua (sau 14:00 dupa ora veche). Amanunte in pagina de mai jos.

FINAL Simona Halep - Serena Williams 3-6, 0-6. 

[news-110297]

SET 2, 0-6 Williams inchide meciul cu o diagonala castigatoare. Al 26-lea asa numit "winners".

INFO: Raport uluitor al punctelor castigatoare. Williams conduce 25-5.

SET 2, 0-5 Retur senzational prins de Serena si vine un alt break. Williams va servi pentru castigarea meciului.

SET 2, 0-4 As servit de Williams, iar aceasta se distanteaza la patru game-uri.

SET 2, 0-3 Doua sanse de break pentru Williams. Prima este anulata de Simona care incearca si un serviciu-voleu, dar nu are nimic de facut. Forehand castigator trimis la risc de Serena, dar i-a iesit americancei.

SET 2, 0-2 Dubleaza Williams break-ul anterior dupa o eroare nefortata comisa de Halep. Jucatoarea noastra scapa usor din mana meciul.

SET 2, 0-1 Williams incepe cu break setul al doilea. 

14:01 Incepe setul al doilea cu Simona Halep la serviciu.

SET 1, 3-6 Serena pune in teren primul sau as chiar cand avea mai mare nevoie de serviciu. Vine imediat si al doilea (30-0). Nimic de facut din partea Simonei, dar o ajuta Williams cu a cincea dubla greseala (30-30). Halep returneaza in fileu, astfel ca primul set ii revine americancei.

SET 1, 3-5 Halep serveste cu mingi noi si castiga primul punct pe o eroare a Serenei (15-0). Halep joaca scurt, dar nu face decat sa-i dea astfel la mana adversarei si aceasta o pedepseste imediat. Se ajunge la egalitate dupa ce Serena a dat intr-o minge care probabil s-a si spart de la forta loviturii. Williams urca din nou la fileu si face rost de o minge de break. Din pacate Simona scapa reverul lung de linie afara si break-ul este luat de americanca.

SET 1, 3-4 Dubla greseala comisa de Williams, a treia in acest meci, si Simona egaleaza la 30 intr-un game foarte important. Vine a doua dubla consecutiva. Halep are minge de re-break. Halep o surprinde pe Serena cu o dreapta castigatoare in diagonala, iar americanca n-are raspuns. Incredibil moment, toata sala scandeaza "Simona, Simona"!!!

SET 1, 2-4 Williams face break-ul, al doilea in acest meci. Dintr-o data Simona parca nu mai gaseste raspuns la ofensiva americancei. Simona pare putin sufocata de jocul Serenei.

SET 1, 2-3 Halep scapa o dreapta afara, iar game-ul este al Serenei. Aceasta ridica mainile in aer si invoca ajutorul publicului.

Serena Williams a acumulat multa frustrare dupa infrangerea de acum patru zile si a scapat un "porumbel" la adresa Simonei Halep. Detalii aici.

SET 1, 2-2 Halep serveste impecabil si ia un avans de doua puncte (30-15). Vine si o eroare nefortata, dar Halep se distanteaza din nou cu un punct direct din serviciu. Retur castigator din partea Serenei, iar aceasta egaleaza situatia. Minge de break pentru Williams dupa un nou retur decisiv. In cele din urma Williams egaleaza la game-uri cu break dupa o greseala a Simonei.

SET 1, 2-1 Rever castigator din partea Simonei si aceasta reuseste primul break al finalei.

SET 1, 1-1 Game alb reusit de Simona pe propriul serviciu. Un raspuns pe masura agresivitatii americancei.

SET 1, 0-1 Serena castiga primul punct, dar il pierde pe al doilea pe o greseala proprie. Minge trimisa in fileu si dupa reactia publicului ne dam seama ca Simona are mai multi fani in tribunele Singapore Indoor Stadium. Serena forteaza cu dreapta si Halep are prima minge de break. Salveaza Williams dupa o urcare la fileu. Agresivitate evidenta in jocul americancei, dar aceasta comite si o dubla greseala. Din nou minge de break pentru Halep. Williams salveaza din nou si fata de acum patru zile a schimbat tactica. Acum urca la fileu aproape la fiecare minge mai lunga. Halep greseste cu dreapta dupa ce reusise sa o tintuiasca pe Serena intr-un colt al terenului. Un prim game extrem de intens.

13:13 Incepe finala cu Serena la serviciu.

INFO: Castigatoarea acestui meci va primi 2.047.000 milioane de dolari, iar invinsa va pleca acasa cu 971.000 de dolari.

13:05 Simona castiga tragerea la sorti efectuata de Chris Evert si alege sa primeasca in game-ul inaugural. Asadar, Williams la serviciu la fel ca si acum patru zile.

13:02 Cele doua finaliste patrund pe teren. Prima este Simona Halep.

13:00 Bun gasit prieteni ai tenisului si fani ai Simonei Halep deopotriva. De la aceasta ora suntem conectati la cel mai important meci al anului pentru tenisul romanesc. Simona Halep o infrunta pe Serena Williams in finala Turneului Campionilor.

Halep nu i-a acordat nicio sansa in semifinala de la Turneul Campionilor, de sambata, Agnieszkai Radwanska, in fata careia pierduse de patru ori in sase meciuri, inclusiv in acest an in penultimul act de la Indian Wells. Halep a invins cu 6-2 6-2 si o va intalni in finala de duminica pe Serena Williams, de la ora 13:00.

Halep a invins-o pe Serena Williams in grupele de la Singapore, administrandu-i cea mai severa infrangere din ultimii 17 ani. Serena mai pierduse o data, cand era minora, un meci in care castigase doar doua game-uri.

La meciul cu Serena, Halep a bifat  prima victorie a unui jucator de tenis din Romania contra unui numar 1 mondial si prima sa victorie contra unei jucatoare de top 3 WTA. Scorul general intre cele doua este 3-1 pentru Serena, inainte de finala. De asemenea, jucatoarea noastra va urca pe locul 3 mondial de luni, gratie traseului de exceptie de la Turneul Campioanelor.

[news-110281]

Serena Williams a castigat sambata dimineata prima semifinala de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 (8-6). A fost o partida extraordinara, in care americanca a pierdut primul set, insa a egalat si a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci si a avut si 4-1 la tie-break. Serena a reusit sa o bata pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe castigand toate trei meciurile.

[news-110283]



TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala GAME cu GAME