Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor: 4 lucruri de stiut despre meciul Halep - Williams

Simona Halep cauta miercuri, la Turneul Campioanelor din Singapore, cea mai mare victorie a carierei, contra liderei mondiale Serena Williams

1. Oricine va castiga acest meci se va afla intr-o postura foarte buna in Grupa Rosie
Atat Halep, cat si Serena au castigat prima runda din grupa, de luni - Serena contra lui Ivanovic, Halep contra lui Bouchard - asa ca invingatoarea din meciul de miercuri va avea doua victorii in Grupa Rosie. Castigatoarea ar putea sa se califice direct in semifinale de astazi, infunctie de ce se intampla si in cealalta partida din grupa, care va urma dupa si va fi live pe onlinesport.ro de asemenea.

[news-110186]

2. Serena cauta victoria cu numarul 50 din acest an
Americanca incearca sa devina a doua jucatoare din 2014 care sa castige 50 de partide WTA. Prima a fost Ivanovic, care are 56 de victorii si va incerca sa o obtina pe a 57-a.

3. Halep nu a castigat niciodata contra numarelor 1, 2 sau 3 mondiale
Halep cauta astazi in mod cert cea mai mare victorie a carierei. Pana acum, cele mai importante victorii au fost contra numarul 4 WTA - Agnieszka Radwanska, de doua ori, la Roma in 2013 si Doha in 2014.. Palmaresul ei este 0-8 contra jucatoarelor de Top 3 si nu a castigat nici un set contra lor in aceste meciuri.

4. Serena domina meciurile fata in fata cu Halep
Serena Williams a invins in toate cele trei meciuri pe care le-a jucat contra Simonei Halep, ultimele doua cu 2-0 in 2013. Prima lor intalnire s-a consumat in trei seturi, insa a venit dupa ce Serena abia se introsese dupa o accidentare de un an de zile. Insa, la randul sau, Simona Halep este o jucatoare diferita in acest sezon si isi va juca cartea sa. In plus, Halep pare sa fie intr-o forma foarte buna la Singapore si gata sa isi salveze aici o a doua jumatate de sezon mediocra.



Turneul Campioanelor: 4 lucruri de stiut despre meciul Halep - Williams