Turneul Campioanelor

Simona Halep o asteapta razand pe Serena Williams in finala: “Sunt pregatita pentru orice”

Simona Halep s-a calificat de o maniera categorica in ultimul act la Turneul Campioanelor din Singapore dupa un meci perfect cu Agnieszka Radwanska. In finala Halep o va reintalni pe Serena Williams la doar cateva zile dupa ce I-a administrat cea mai severa infangere din ultimii 16 ani.

“Sunt foarte incantata sa fiu in aceasta finala. Am incercat in fiecare zi sa joc cel mai bun tenis al meu. M-am descurcat foarte bine astazi si cred ca a fost meciul perfect pentru mine. O felicit pe Aga si ii salut pe toti spectatorii”, a declarat Halep dupa victoria cu Radwanksa.

Jucatoarea noastra a explicat si tactica pe care a folosit-o pentru a o anihila pe poloneza, adversara in fata careia pierduse patru din cele sase dispute anterioare.

“Stiam ca trebuie sa alerg foarte mult si am vrut sa joc foarte repede, sa lovesc repede mingea si sa o trimit in spatele terenului. Serviciu m-a ajutat foarte mult, am servit bine si cred ca totul a mers foarte bine”, a spus Halep.

In ceea ce priveste meciul de duminica, finala cu Serena Williams, Halep a raspuns cu un larg zambet pe fata: “Maine va fi o alta zi, un alt meci. Sunt pregatita pentru orice, dar ma voi bucura de aceasta finala. Stiu ca si ea va juca altceva”.



Simona Halep o asteapta razand pe Serena Williams in finala: “Sunt pregatita pentru orice”