Turneul Campioanelor

Simona Halep la revenirea in tara: "Bratul meu a cam cedat in finala. Serena mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu mine, cu viitorul numar 1 mondial" (video)

Campioana noastra Simona Halep a revenit, luni, in tara dupa participarea la Turneul Campioanelor, unde a castigat trei din cele cinci meciuri disputate si a jucat finala impotriva liderului mondial Serena Williams. Ea a povestit totul despre Turneul Campioanelor.

Bucuroasa pentru performanta din Singapore, prima de acest gen pentru tenisul romanesc, Simona Halep incheie anul 2014 multumita si impacata cu rezultatele sale.

"Am terminat anul intr-un mare fel si chiar daca am pierdut, am jucat impotriva numarului unu mondial si nu am niciun regret. Nu mai joc niciun turneu, am pauza si apoi pregatire pentru noul an. Ma bucur ca tara noastra are un sportiv care sa ajunga intr-o finala la Turneul Campioanelor. Imi da incredere si vreau sa joc bine in continuare. Sper ca si la FedCup sa castig meciurile, chiar daca anul acesta am pierdut unul dintre ele", a spus Halep.

[news-110310]

"Am facut lucrurile normale, am jucat normal si meciul cu Ivanovic. Am incercat sa castigat, dar nu s-a putut. Am jucat cu Serena in finala, ceea ce n-a fost rau, dar nici bine. A fost o finala asemanatoare cu cea de la Roland Garros. M-am bucurat ca am ajuns acolo dupa o perioada de accidentari", a completat Simona Halep.

Aceasta a mai spus ca victoria cu Serena Williams nu reprezinta totul pentru cariera sa si ca spera sa obtina lucruri mai marete de acum inainte.

"Victoria cu Serena nu inseamna totul in cariera mea. M-a batut in finala, dar imi da incredere ca pot obtine mai mult. Mi-a dat incredere ca pot sa joc un tenis bun, un tenis solid. Sper sa mai am meciuri contra ei si sa castig. In primul meci am fost mai proaspata si cred ca am si surprins-o. Nu mai jucasem deloc cu ea in acest an. In meciul al doilea am fost mai obosita si la un moment dat am simtit ca mi-a cazut bratul", a mai declarat Halep.

[news-110309]

Halep a marturisit ca va intra in vacanta si ca apoi se va pregati in tara la munte. Am aflat ca iubeste iarna si ca nu o deranjeaza ca a gasit o Romanie aproape inghetata dupa iarna timpurie de la final de octombrie.

"Voi avea pauza dupa care plec in cantonament la munte. Urmeaza un an foarte greu si voi vedea ce trebuie facut. Dupa vacanta voi lua mai multe decizii cu privire la echipa mea. Imi place iarna, frigul si ma voi bucura de iarna in urmatoarele luni, apoi plec iar la caldura", a adaugat campioana noastra.

[news-110306]



Simona Halep la revenirea in tara: "Bratul meu a cam cedat in finala. Serena mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu mine, cu viitorul numar 1 mondial" (video)