Turneul Campioanelor

Simona Halep incepe in forta Turneul Campioanelor

Fosta finalista la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a deschis editia din acest an a competitiei cu o victorie fara emotii in fata americancei Madison Keys.

Halep s-a impus in doua seturi, cu 6-2, 6-4, dupa o ora si 9 minute, timp in care nu a comis nici macar o singura dubla greseala, avand un prim serviciu la 59% procentaj.

"Madison este puternica, serveste in forta. A trebuit sa-mi adapteze jocul si sa stau tare pe picioare. Ma bucur ca m-am adaptat. Acest turneu este foarte special pentru toata lumea si am amintiri foarte frumoase. Caut sa ma bucur pentru fiecare moment", a spus Halep dupa meci la interviul acordat la nivelul terenului.

Halep a rupt echilibrul devreme in debutul meciului, la 2-1, dupa care a avut o serie fabuloasa de alte trei game-uri prin care s-a distantat decisiv la 5-1 pe tabela. Au fost nu mai putin de 13 puncte la rand castigate de Simona si doua game-uri albe, unul pe serviciul advers.

Keys a redus din diferenta, dar numarul mare al greselilor nefortate au tras-o in jos pe a 6-a jucatoare ajunsa la Singapore si Halep a transat setul, cu 6-2.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar tot Halep a rupt prima echilibrul, la 3-2, dupa ce in game-ul patru a incheiat jocul cu o scurta senzationala dupa un efort admirabila spre plasa fileului.

Halep s-a distantat la 4-2 dupa un game la zero pe propriul serviciu, dar Keys a gasit puterea sa revina si sa egaleze scorul cu break (4-4), dupa un joc extrem de agresiv la retur.



Simona Halep incepe in forta Turneul Campioanelor