Turneul Campioanelor

Simona Halep: "Atat am putut sa fac"

Simona Halep a vorbit dupa meciul cu Dominika Cibulkova despre experienta pe care a trait-o la la Turneul Campioanelor din Singapore, competitie unde a jucat pentru al treilea an consecutiv. Doar in 2014 a trecut de grupe si a jucat finala.

Halep a fost invinsa, joi, de slovaca Dominika Cibulkova in doua seturi, iar prin jocul rezultatelor slovaca invinsa in primele doua meciuri ajunge in extremis in semifinale.

"Este greu, este dezamagitor, dar asa este viata. Trebuie sa accept. Nu sunt dezamagita ca nu m-am calificat, pentru ca am venit aici si am dat tot ce am avut mai bun. Atat am putut sa fac cu ce am avut la turneul asta", a spus Halep dupa meci.

Simona a evoluat in meciul cu Cibulkova cu un bandaj la genunchiul stang, iar la final n-a vrut sa ofere mai multe detalii despre accidentarea suferita in timpul turneului din Singapore.

"Sunt suparata ca am pierdut. Macar sa fi luat setul doi, daca tot am ramas acolo sa lupt. Nu-mi place sa abandonez si nu m-am gandit nicio secunda sa fac acest lucru", a mai spus Halep.

Durerile la genunchiul stang au aparut inca din primul meci, castigat in fata americancei Madison Keys.

Simona Halep a incheiat pe locul trei Grupa Rosie din care s-au calificat in semifinale Angelique Kerber (3-0) si Dominika Cibulkova (1-2).



Simona Halep: "Atat am putut sa fac"