Turneul Campioanelor

Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Serena Williams a invins-o joi cu 6-1 6-1 pe Eugenie Bouchard, sperand inca pentru semifinalele Turneului Campioanelor. Avea nevoie de un 6-0 6-0 pe care a fost aproape sa il obtina, insa nu a fost sa fie. Serena inca mai spera.

Williams a intrat in meci si a pierdut chiar primul game, desi avea nevoie de o victorie la zero. Insa ce game a fost. A revenit de la 0-40, a egalat, insa in cele din urma a pierdut si s-a trezit condusa cu 1-0.

De acolo, a aratat ca totul a fost o greseala si ca este determinata sa o invinga cat mai repede pe Bouchard. Si asa a facut. A luat-o la ciocane la propriu pe canadianca, aceasta din urma nestiind pe unde e mingea.

[news-110209]

Condusa cu 1-0, Serena Williams a castigat apoi nu mai putin de 11 game-uri la rand. A luat primul set cu 6-1, iar in al doilea conducea cu 5-0 dupa ce trimisese o serva cu 205km/h pe langa Bouchard iar mingea sfaraise pe langa aceasta ca o masina de Formula 1.

La 5-0, Serena a mai pierdut un game, la mare lupta. La 5-1 a servit si a luat setul si meciul.

Cele doua gameuri pierdute, ea spera inca la calificarea in semifinale. Conform calculelor, Serena are nevoie ca Simona Halep sa castige vineri un set in meciul cu Ivanovic. Minim un set luat de romanca ii asigura Serenei Willams calificarea in semifinale de pe locul 1 din Grupa Rosie, iar de pe 1 merge Simona Halep.

Daca Simona si Serena merg mai departe din Grupa Rosie, cele doua se pot intalni in finala. Cum ar fi asa ceva?

Daca Ana Ivanovic bate cu 2-0, Ana merge mai departe in semifinale, alaturi de Simona Halep. Chiar si invinsa cu 2-0, Halep termina pe locul 1, daca ii va lua minim 5 game-uri lui Ivanovic.



Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0