Turneul Campioanelor

Serena Williams, nu tu "my girl", nu tu nimic pentru Simona Halep

Calificata in semifinalele Turneului Campioanelor pe spatele profesionismului si lipsei fricii ale Simonaei Halep, Serena Williams nu i-a adresat nici un cuvant jucatoarei din Romania pentru ca a ajutat-o sa acceada in careul de azi. Insa, si-a gasit timp sa transmita altceva, aratand ca e online, dar nu o intereseaza.

Serena ii transmisese pe Twitter Carolinei Wozniacky indemnul "my girl" pentru ca aceasta din urma sa o invinga pe Maria Sharapova si sa ii faca ei traseul mai usor spre titlu.

Tot "my girl" i-a scris si Maria Sharapova Simonei Halep inainte de meciul cu Serena, pentru ca rusoaica dorea ca americanca sa piarda.

Din "my girl" in "my girl", Sharapova a fost eliminata, iar Serena Williams ar fi plecat si ea acasa daca Halep nu ar fi castigat vineri un set contra Anei Ivanovic. Iar Serena Williams nu a gasit timp sa mai scrie un "my girl", un ceva sau  un simplu "multumesc" pentru Halep, pe Twitter. A scris insa un mesaj la cateva ore dupa meciul Halep - Ivanovic in care a laudat un concert al lui Mariah Carey!

In schimb, intr-o situatie similara, Agniezka Radwanska i-a multumit Carolinei Wozniacki, dupa ce daneza si-a castigat ultimul meci din grupa, desi nu mai avea nevoie, aducand-o pe ea in semifinale.

Tacerea Serenei poate insemna si putina consternare. Exista posibilitatea ca americanca sa joace in finala cu jucatoarea noastra si sa mai piarda o data. Daca o stie si ea, atunci tacerea aceasta din cauza fricii ar putea fi cel mai bun compliment pentru Simona Halep.



Serena Williams, nu tu "my girl", nu tu nimic pentru Simona Halep