Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor, meciurile de joi: Williams a tras ca la rame cu Bouchard. Halep este matematic in semifinale

Grupa Alba a revenit, joi, in actualitate la Turneul Campioanelor din Singapore cu meciurile rundei secunde. De la 8:30 Agnieszka Radwanska a fost invinsa de Caroline Wozniacki, dupa care Petra Kvitova a invins-o in doua seturi pe Maria Sharapova. In finalul acestei zile Serena Williams a invins-o pe Eugenie Bouchard in penultimul meci pentru cele doua in Grupa Rosie, eliminand-o pe canadianca. Simona Halep incheie Grupa Rosie vineri, de la ora 14:30, ultimul meci din grupecontra Anei Ivanovic. Toate meciurile de joi sunt, game cu game, in pagina de mai jos asa cum au fost live pe site-il onlinesport.ro.

FINAL Serena Williams - Eugenie Bouchard 6-1 6-1

CALCULE: Serena Williams se afla la mana Simonei Halep si are nevoie ca vineri romanca sa castige un set in fata Anei Ivanovic pentru ca ea sa ajunga in semifinale. Avand in vedere gameaverajul, daca Halep pierde cu orice scor vineri in doua seturi, Serena ii va fi inferioara Anei Ivanovic. Ii trebuie asadar un set vineri al lui Halep. O victorie a lui Halep de asemenea o califica pe Serena de pe locul 2 in grupa. Halep este deja calificata in semifinale, ramane de vazut de pe ce loc. Pe larg, calculele din Grupa Rosie sunt aici.

Apasati aici pentru clasamentul actualizat in Grupa Alba dupa meciul castigat de Serena Williams.

15:41 Serena castiga 6-1 6-1. desi a crezut ca poate bate 6-0 6-0 si chiar putea. Halep este oricum in semifinale, chiar daca pierde maine cu 2-0. Serena si Simona se pot intalni in finala turneului. Revenim in aceasta pagina cu calculele, sa vedem ce sanse are Serena sa ajunga in semifinale, in functie de meciul de maine Halep - Ivanovic.

15:39 Bouchard ia primul game din setul 2, desi joaca foarte posomorata, gata sa planga la fiecare punct. Serena va servi pentru meci. Americanca mai serveste o minge cu 200km/h, care trece ca trenul pe langa Bouchard.

15:33 Mingea sfaraie pe langa Bouchard! Serviciu cu 205km/h al Serenei Williams in drum spre 5-0!

15:31 4-0. Bouchard este total descumpanita. Serena ii scoate tenisul din cap dupa ce a facut-o aproape si Simona Halep. E clar ca nu toate jucatoarele sunt "campioane" la Turneul Campioanelor, ci unele sunt mai campioane decat altele.

15:26 Serena rupte, stie ca orice game conteaza. Are 3-0 in setul doi. O distruge pur si simplu pe Bouchard, o bate mai rau decat a facut-o Simona Halep.

15:11 Un prim set adjudecat de Williams cu al treilea break in doar 28 de minute. Bouchard pare anesteziata si lasa impresia ca vrea sa scape cat mai repede de aceasta corvoada numita Turneul Campioanelor.

15:07 Continua seria Serenei Williams si fara acel game inaugural luat de Bouchard chiar am fi avut emotii.

15:02 Al doilea break reusit de Williams si aceasta ajunge la patru game-uri consecutive (4-1).

14:58 Serena Williams serveste cu fix 200 km/h, un serviciu care ii face invidiosi pe multi dintre jucatorii circuitului masculin ATP, iar Bouchard pare din ce in ce mai descumpanita.

14:55 Williams trece la conducere in urma unui break (2-1). Bouchard a comis a doua dubla la 30-40, semn al instabilitatii afisate la acest turneu.

14:46 Bouchard revine de la 0-40 si castiga primul game al meciului ceea ce inseamna ca Simona Halep este oficial si matematic in semifinalele Turneului Campionelor indiferent de rezultat meciului sau de vineri cu Ana Ivanovic.

14:43 Incepe meciul cu Bouchard la serviciu. Aceasta comite o dubla greseala inca din start.

14:33 Cele doua jucatoare si-au facut aparitia pe teren. Asadar, un singur game luat de Bouchard si Halep este in semifinale.

FINAL Sharapova - Kvitova 3-6, 2-6 

Apasati aici pentru clasamentul actualizat in Grupa Alba dupa meciul castigat de Kvitova.

[news-110234]

12:06 A treia minge de meci pentru Kvitova, dar prima pe serviciul sau. Un ultim punct fabulos reusit de cehoaica, dupa un retur puternic din partea Mariei.

11:58 Minge de meci ratata de Kvitova pe serviciul advers, iar Sharapova continua sa se agate de acest meci. Este 5-2 pentru Kvitova si aceasta va servi din nou pentru meci. Intre timp David Kotyza a coborat langa ea sa-i ofere cateva sfaturi. 

11:51 Sharapova evita pierderea setului doi la zero si la fix o ora de la primul serviciu face break (1-5).

11:46 Al treilea break la rand obtinut de Kvitova. Cehoaica va servi pentru castigarea meciului la 6-3, 5-0.

11:43 Kvitova este pe tot terenul, controleaza fiecare punct si o domina categoric pe Sharapova. Rusoaica este de nerecunoscut in acest meci.

11:36 Trei sanse de break pentru Kvitova dupa a cincea dubla comisa de Sharapova. Break la zero reusit de campioana de la Wimbledon si Maria Sharapova scapa complet meciul din mana. Kvitova are 3-0 in setul doi si urmeaza la serviciu.

11:29 A patra dubla comisa de Sharapova si setul al doilea nu incepe deloc promitator pentru rusoaica. Astazi se pare ca nici cunoscutele sale tertipuri cu mingea aruncata si scapata la serviciu nu mai functioneaza. Break obtinut de Kvitova.

11:25 Un prim set adjudecat de Kvitova in 34 de minute dupa ce Sharapova a condus in debut cu 2-0. Ulterior cehoaica a ridicat nivelul jocului, cu mingi foarte lungi la care Sharapova nu a avut raspuns. Supusa la o ofensiva permanenta, Maria nu a reusit sa-si deschida jocul si astfel prea putine optiuni au ramas pentru locul doi mondial.

11:15 Impinsa la o defensiva continua, Sharapova este obligata sa joace la doi metri in spatele liniei de fund a terenului. Break Kvitova si cehoaica preia controlul acestui prim set (2-4).

11:07 Kvitova recupereaza break-ul cedat in debut si dupa patru game-uri scorul redevine egal (2-2).

10:58 Scurta pusa de Sharapova la fileu si game-ul doi este de asemenea castigat de rusoaica. Foarte hotarata Maria in aceasta partida.

10:51 Sharapova incepe in forta si are trei mingi de break inca din game-ul inaugural. Kvitova comite o dubla eroare la 30-40 si astfel Sharapova incepe cu un break.

INFO: Sharapova conduce la general cu 6-2. Ultima intalnire dintre cele doua a avut loc in finala turneului de la Beijing din acest an, cand Sharapova s-a impus in trei seturi.

Apasati aici pentru clasamentul actualizat din Grupa Alba, dupa victoria lui Wozniacki.

FINAL Radwanska - Wozniacki 5-7 3-6

10:30 Wozniacki dubleaza break-ul si castiga meciul in doua seturi. Daneza va obtine calificarea in semifinale daca Sharapova trece de Kvitova.

10:21 Wozniaki reuseste din nou un break si conduce cu 4-3.

10:11 Se lupta Radwanska din rasputeri pe serva ei, salveaza o minge de break si ia game-ul in cele din urma.

10:00 Wozniacki reuseste un break si conduce cu 2-1, numai ca Radwanska reuseste rebreak, nu se preda.

9:44 Wozniacki reuseste un break in game-ul 11 si trece la conducere, 6-5, pentru prima oara in meci. Radwanska loveste de pamant cu racheta, de nervi ca si-a pierdut serva. Wozniacki joaca mai bine, nu a fost o intamplare ca a batut-o pe Sharapova.

Amanunte in timp real de la cele trei meciuri, joi, cu incepere de la ora 8:30 a diminetii.

Calculele in Grupa Alba sunt relativ simple inaintea celor doua meciuri de joi.

Radwanska se califica in semifinale daca o invinge in doua seturi pe Wozniacki sau castiga la orice scor partida cu daneza, iar Kvitova o invinge pe Sharapova in celalalt meci.

Wozniacki se califica in semifinale daca o bate pe Radwanska, iar Sharapova trece de Kvitova.

Pentru noi Grupa Alba este foarte importanta, una dintre cele patru urmand a juca in semifinale cu Simona Halep.



Turneul Campioanelor, meciurile de joi: Williams a tras ca la rame cu Bouchard. Halep este matematic in semifinale