Tenis

Sorana Cirstea a primit un wild-card la Miami

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea (24 ani) a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Miami, care va avea loc in perioada 24 martie - 5 aprilie, au anuntat organizatorii, citati de agentia Agerpre.

Alaturi de Cirstea au primit invitatii pentru tabloul principal de simplu Cici Bellis (SUA), Indy De Vroome (Olanda), Nicole Vaidisova (Cehia), Natalia Vihlianteva (Rusia) si Paula Badosa (Spania).

Cirstea anuntase la mijlocul lunii februarie ca s-a accidentat la umar si va rata turneele WTA de la Rio de Janeiro si Acapulco.

Cirstea a ajuns pe locul 142 in lume in clasamentul WTA dat publicitatii luni, urcand o pozitie fata de saptamana precedenta (143), care reprezenta cea mai slaba clasare a sa dupa 6 august 2007. Sorana a fost numarul 21 mondial pe 12 august 2013, cea mai buna clasare din cariera.

In acest an, Cirstea a pierdut ambele meciuri jucate, la Australian Open in primul tur (5-7, 0-6 cu Alexandra Panova) si la turneul ITF de la Midland (3-6, 3-6 cu Jessica Pegula). De la US Open, care a avut loc la sfarsitul lunii august, Sorana Cirstea a castigat doar doua meciuri la simplu din opt jucate, scrie Agerpres.



Sorana Cirstea a primit un wild-card la Miami