Tenis

Simona Halep vorbeste despre obiectivele din 2017 si despre relatia cu Ion Tiriac

Jucatoarea Simona Halep a acordat un amplu interviu revistei americane Forbes in care vorbeste despre jocul sau, despre obiectivele din 2017, dar si despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac.

“Anul viitor obiectivul meu este sa-mi imbunatatesc si mai mult jocul, sa fiu mai puternica, mai increzatoare si sa pot juca toate meciurile cu un nivel bun al tenisului. Visul meu ramane sa castig un turneu de Mare Slem, dar nu stiu daca se va intampla in 2017 sau intr-un viitor mai indepartat”, a spus Halep.

In ceea ce priveste colaborarea pe care o are cu antrenorul australian Darren Cahill, jucatoarea noastra spune ca acesta a ajutat-o sa-si imbunatateasca in special serviciul.

“Mi-a spus sa scurtez aruncarea mingii la serviciu si asta m-a ajutat. Sunt mai agresiva, dar nu la modul nebunesc, ci intr-un mod inteligent pentru ca nu pot sta tot timpul in spatele terenului. Cred ca jocul meu s-a imbunatatit per total si in special lovitura de forehand”, crede Halep.

Aceasta a vorbit si despre relatia de prietenie pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac.

“Suntem doar prieteni. Ma ajuta cu sfaturi, vorbeste cu mine si uneori vine la antrenamentele mele. Avem discutii bune despre tenis. Unii spun ca-mi da bani. Nu, nu mi-a dat niciodata bani”, a pus Halep lucrurile la punct cu privire la acest subiect.

Simona Halep, 25 ani, a incheiat anul pe locul 4 in clasamentul mondial, iar interviul publicat de Forbes de ziua nationala a Romaniei a fost realizat cu ocazia turneului de la Wuhan, China, in luna septembrie.



Simona Halep vorbeste despre obiectivele din 2017 si despre relatia cu Ion Tiriac