Tenis

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni. 

Halep se afla pe aceeasi jumatate de tablou cu Errani, Radwanska, Navarro si Kerber.

Jucatoarea din Romania va avea primul tur liber primind Bye. In al doilea o va intalni pe castigatoarea din meciul Jelena Jakovici -  Caroline Garcia. Cel mai probabil pe Jankovic, un adversar dificil, cea pe care a invins-o cu greu in finala de la Indian Wells din acest an, castigand trofeul. 

In turul 3, in optimi, Halep ar putea-o intalni pe Angelique Kerber, iar in sferturi pe Agnieszka Radwanska sau Carla Suarez Navarro, dintre adversarele mai tari.

Semifinalele ar putea aduce-o contra Simonei Halep pe Sara Errani, Peta Kvitova sau  Garbine Muguruza.

In finala, Halep ar putea da piept cu una dintre jucatoarele de pe cealalta jumatate de tabolu, cum ar fi Serena Williams, Caroline Wozniacki sau Lucie Safarova. Intregul tablou este aici

Reamintim ca Simona Halep a devenit favorita numarul 2 la Toronto, dupa iesirea Mariei Sharapova.

Begu este pe jumatatea Serenei

Cealalta jucatoare din Romania de la Toronto, Irina Begu, se afla cealalta jumatate de tabolu, cea a Serenei Willams. Begu joaca in primul tur cu o jucatoare din calificari, iar in al doilea cu Ivanovic. In turul 3 ar putea-o intalni pe Makarova, iar in sferturi de Wozniacki. 

Meciurile celor doua jucatoare vor fi live text pe onlinesport.ro, incepand de luni.



Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup